Delovanje:
Kalcijum je neophodan mineral našem organizmu,jer aktivira mnoge procese u našem telu, esencijalna je komponentna kostiju, zuba, neophodan je za normalnu funkciju mišića, kao i za normalno zgrušavanje krvi. Vitamin D pomaže u resorpciji kalcijuma.

 

Način upotrebe:
Popiti jednu tabletu dnevno.

 

Sastav:
Calciumcarbonat, Maltodextrin, Füllstoff mikrokristalline Cellulose, Überzugsmittel Hydroxypropylmethylcellulose, Trennmittel Magnesiumsalze der Speisefettsäuren, Trennmittel Siliciumdioxid, Füllstoff vernetzte Carboxymethylcellulose, Trennmittel Speisefettsäuren, Trennmittel Talkum, Farbstoff Titandioxid, Phytomenadion (Vitamin K), Cholecalciferol (Vitamin D).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30 kapsula

11017295

Pregled

Napišite vaš komentar

Kalcijum 700 + Vitamin D3 30 tableta

Kalcijum pomaže u očuvanju zdravlja kostiju.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje