Delovanje:
Vitamin D3 je jedan od neophodnih vitamina za funkcionisanje zdravog organizma do čijeg nedostatka uglavnom dolazi u zimskom periodu. Osnovne funkcije vitamina D3 su da pomaže normalno funkcionisanje imunog sistema, da pomaže održavanje zdravlja kostiju i normalnu funkciju mišića, da doprinosi normalnoj apsorpciji kalcijuma i fosfora u organizmu, kao i da učestvuje u procesu deobe ćelija.

 

Način upotrebe:
Uzeti jednu tabletu dnevno.

 

Sastav:
4000 IU vitamina D3.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 60 tableta

005680011799

Pregled

Napišite vaš komentar

Detrical 4000 60 tableta

Detrical 4000 sadrži 4000 I.J. vitamina D3 u jednoj tableti i preporučuje se kod pacijenata kod kojih je potrebno podići imunitet (kako u prevenciji tako i u fazama rekovalescencije posle preležanih infekcija), kod pacijenata sa osteopenijom i osteoporozom kao i kod pacijenata sa nekim onkološkim i neurološkim oboljenjima.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje