Delovanje:
PROBalans namenjen je za varenje i metabolizam. Sadrži cink koji doprinosi normalnom kiselinsko-baznom metabolizmu, metabolizmu ugljenih hidrata, makronutrijenata, masnih kiselina i normalnoj sintezi proteina. Takođe, doprinosi zaštiti ćelija od oksidacionog stresa. PROBalans sadrži vitamin B6 koji doprinosi normalnom metabolizmu proteina i glikogena. Sadrži žive liofilizovane bakterije mlečne kiseline: L. acidophilus LA3, B. animalis ssp. lactis BLC1 i L. casei BGP93 u gastrorezistentnoj biljnoj kapsuli. Sadrži apigenin iz ekstrakta cveta kamilice, kao i ekstrakt lista nane.

 

Način primene:
PROBalans kapsule se uzimaju bez obzira na obroke.

 

Odrasli i deca starija od 12 godina:
2 kapsule dnevno, ujutro i uveče, popiti sa pola čaše tečnosti.

 

Deca od 6–12 godina:
1 kapsula dnevno, ujutro, popiti sa pola čaše tečnosti.

Ne preporučuje se deci mlađoj od 6 godina.

Da bi se postigli zadovoljavajući rezultati, PROBalans kapsule treba uzimati najmanje 10 dana. Ako se lečite antibioticima, kapsule PROBalans uzimajte najranije 3 sata posle primene antibiotika.

 

Sastav:
Suvi ekstrakt cvasti kamilice (Matricaria recutita L.), standardizovan na min. 50% apigenina, Suvi ekstrakt lista nane (Mentha piperita L), 8:1, Cink, Vitamin B6, Žive liofilizovane bakterije mlečne kiseline: L. acidophilus LA3, B. animalis ssp. lactis BLC1 i L. casei BGP93.

  

Pakovanje: 10 kapsula

  

Napomene:
PROBalans se ne sme uzimati ukoliko ste preosetljivi na kamilicu, nanu ili neki drugi sastojak proizvoda. Osobe sa kamenom u žučnoj kesi i ezofagealnim refluksom treba da se savetuju sa lekarom pre primene proizvoda. Ne preporučuje se primena u periodu trudnoće i dojenja.

11004510

Pregled

Napišite vaš komentar

PROBalans 20 kapsula

PROBalans je nova generacija probiotika za brzo uspostavljanje ravnoteže varenja i regulaciju crevne mikroflore. Sadrži jedinstvenu formulaciju pažljivo odabranih probiotskih sojeva, apigenin iz cveta kamilice koji smiruje upalne procese u crevima, ekstrakt lista nane za dodatni spazmolitički i protivupalni efekat, cink koji skraćuje trajanje i ublažava intenzitet dijareje i vitamin B6 koji doprinosi normalnom metabolizmu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje