Delovanje:
Klinička ispitivanja pokazuju da tokom poslednja dva meseca trudnoće majke i prvih nekoliko meseci od rođenja bebe priozvod ublažava kolike do 3. meseca starosti i poboljšava njihovu podnošljivost.

 

Koristi se za:
- za sprečavanje nastanka atopijskog dermatitisa kod novorođenčadi
- za ublažavanje simptoma atopijskog dermatitisa
- za alergije i intolerancije na hranu kod dece i odraslih
- za ublažavanje i sprečavanja nastanka kolika (grčeva) kod beba

 

Način upotrebe:
Trudnice:
Na osnovu sprovedenih studija, u slučaju alergijske predispozicije, preporučuje se primena Omni-Biotic Panda jednom dnevno od početka osmog meseca trudnoće. Sipati sadržaj kesice u 125ml vode (1/2 čaše) i promešati. Ostaviti 10 minuta da dođe do aktivacije, ponovo promešati i popiti.

 

Dojilje: Da biste pripremili za vašu bebu, pomešajte 1 kesicu u 2 kašike majčinog mleka ili prokuvane vode i nakapajte pipetom direktno u usta bebe. Preporučuje se da beba uzima OMNI-BIOTIC® PANDA neprekidno u prvoj godini.

 

Ako ne dojite vašu bebu: Samo pomešajte 1 kesicu direktno u bočicu sa adaptiranom formulom. (Pažnja: ne zagrevati tečnost na temperature većoj od 40 stepeni). Molimo vas da imate u vidu da vaša beba možda neće popiti ceo sadržaj bočice. Stoga podelite hranu na 2 dela, pomešajte ½ kesice u prvoj porciji i dajte drugu polovinu u drugoj porciji. Na osnovu sprovedenih studija, u slučaju alergijske predispozicije, preporučuje se primena Omni-Biotic Panda jednom dnevno od početka osmog meseca trudnoće. Sipati sadržaj kesice u 125ml vode (1/2 čaše) i promešati. Ostaviti 10 minuta da dođe do aktivacije, ponovo promešati i popiti.

 

Sastav:
10 probiotskih kultura u kesici: Lactococcus lactis W58, Bifidobacterium lactis W52, Bifidobacterium bifidum W23. Ostali sastojci: Pirinčani skrob i maltodekstrin kao hrana za bakterije, tokom faze aktivacije.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 30 kesica po 3 grama

11015478

Pregled

Napišite vaš komentar

Omni biotic Panda 30 kesica

Kombinacija probiotskih kultura za imunološki disbalans, za majku i bebu od prvog dana rođenja. Poseban sinbiotik namenjen trudnicama i bebama u prvim mesecima života.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje