Delovanje:
Probiotici u PharmaS Florioticu Daily kapsulama deluju preventivno i terapijski kod bolesti uzrokovanih poremećajem mikrobiote creva. Pomažu kod dijareje izazvane upotrebom antibiotika. Pomažu u rešavanju probavnih smetnji. Efikasni su u zaštiti crevne mikrobiote. Pomažu imunom sistemu da pravilno funkcioniše.

 

Takođe, poboljšavaju apsorpciju minerala, stimulišu imuni sistem, poboljšavaju motilitet creva, redukuju povremenu opstipaciju i dijareju, pomažu kod simptoma iritabilnog creva, redukuju rizik od alergija.

 

Način upotrebe:
1 kapsula dnevno, popiti sa pola čaše tečnosti. Floriotic Daily kapsule se uzimaju nezavisno od obroka. Ako se lečite antibioticima, Floriotic Daily kapsule uzimajte najranije 3 sata posle primene antibiotika. Pri primeni kod dece kapsula se može otvoriti i sadržaj uzeti sa hranom ili tečnošću. Floriotic Daily je namenjen za uzrast iznad 6 godina.

 

Sastav:
JEDNA KAPSULA SADRŽI 2 MILIJARDE LIOFILIZOVANIH OBLOŽENIH KULTURA: LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS CBT LA1, BIFIDOBACTERIUM LACTIS CBT BL3, LACTOBACILLUS CASEI CBT LC5, PREBIOTIK, INULIN.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 10 kapsula

005680013798

Pregled

Napišite vaš komentar

Floriotic Daily 10 kapsula

Floriotic Daily je sinbiotik koji sadrži 2 milijarde dobrih bakterija u samo jednoj kapsuli dnevno kao i inulin koji je hrana za dobre bakterije. Koristi se za vreme i nakon terapije antibioticima, kao pomoć kod poremećaja funkcionisanja creva (npr. dijareje i opstipacije različitog porekla), kao i u periodima povećane osetljivosti na infekcije.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje