Delovanje:
Flonivin Boulardii kapsule je hrana za posebne medicinske namene sa 10 milijardi korisnih mikroorganizama Saccharomyces boulardii, cinkom i vitaminom D3, namenjena za potrebe ishrane kod osoba sa nedostatkom cinka, hipovitaminozom vitamina D, kod osoba sa akutnim i putničkim dijarejama, dijarejama uzrokovanim antibioticima, uz standardnu terapiju infekcije bakterijom Helicobacter pilory, kod zapaljenskih bolesti creva (Kronova bolest, ulceroznog kolitisa) i sindroma „nervoznih creva“, uz terapiju infekcije bakterijom Clostridium difficile, kao pomoć u regulaciji crevne mikroflore, kod osoba sa oslabljenim i poremećenim imunitetom sklonih čestim infekcijama, kao i kod osoba sa ostalim poremećajima i stanjima kod kojih je neophodna nadoknada vitamina D3 i cinka.

 

Način upotrebe:
Odrasli i deca iznad 12 godina: Jednom dnevno popiti jednu kapsulu, bez žvakanja i uz dovoljnu količinu vode.

 

Upozorenja i napomene:
Proizvod je nutritivno nepotpuna namirnica i nije pogodan za upotrebu kao jedini izvor hrane za osobe kojima je namenjen. Čuvati van domašaja dece. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod ne smeju da koriste osobe preosetljive na bilo koji sastojak proizvoda. Proizvod nije namenjen mlađima od 12 godina, osobama sa čirom na želucu i dvanaestopalačnom crevu, kao ni osobama sa hiperkalcemijom i hiperparatireoidizmom. Osobe na terapiji antimikoticima ne treba da koriste Flonivin Boulardii, kapsule, zbog mogućeg izostanka terapijskog dejstva. Primena proizvoda sa Saccharomyces boulardii se ne preporučuje kod imunokompromitovanih osoba, osoba na imunosupresivnoj terapiji, uključujući i pacijente sa alograftom, neposredno nakon hirurških operacija, kod osoba sa krvavom dijarejom, kao i kod osoba sa centralnim venskim kateterom. Trudnice i dojilje mogu da koriste ovaj proizvod samo po nalogu svog lekara. Potreban je oprez kod osoba koje uzimaju tiazide, kardiotonične glikozide, rifampicin, izoniazid, fenitoin i barbiturate. Istovremena primena sa kortikosteroidima može dovesti do smanjenja dejstva ovog proizvoda. Proizvod se mora koristiti pod medicinskim nadzorom. Nije namenjeno za parenteralnu upotrebu. Čuvati u originalnom pakovanju, zaštićeno od svetlosti i vlage, na temperaturi do 25 °C.

 

Sastav:
SACCHAROMYCES BOULARDII, HIDROKSIPROPIL-METILCELULOZA (ZGUŠNJIVAČ), TITAN-DIOKSID I ŽUTI OKSID GVOŽĐA (BOJE), CINK-OKSID, HOLEKALCIFEROL, MAGNEZIJUM-STEARAT (SREDSTVO PROTIV ZGRUDNJAVANJA).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 10 kapsula

005680012363

Preuzmite prateću dokumentaciju o proizvodu

Flonivin Boulardii

Flonivin Boulardii uputstvo

Preuzmite prateću dokumentaciju o proizvodu (181.6KB)

Pregled

Napišite vaš komentar

Flonivin Boulardii 10 kapsula

Flonivin Boulardii doprinosi normalnoj funkciji digestivnog sistema.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje