Delovanje:
Intesta Max kesice se preporučuju kod sindrom iritabilnog kolona (IBS), dijareja različite patogeneze i intestinalni poremećaji uzrokovani primenom antibiotika, radioterapijom, hemioterapijom ili intestinalnom infekcijom, inflamatorne bolesti intestinalne mukoze, uključujući inflamatorne bolesti creva, divertikuloza, pre ili posle intestinalne hirurške intervencije, ishrana siromašna vlaknima, kod boravka u područjima sa niskim higijenskim standardom.

 

Posebnom tehnologijom mikrogranulacije i enkapsulacije u trigliceridnom matriksu, omogućen je transport aktivne komponente do tankog i debelog creva i postepeno oslobađanje natrijum-butirata. Korišćenjem tehnologije enkapsulacije i mikrogranulacije sprečava se oslobađanje buterne kiseline u gornjem delu gastrointestinalnog trakta, a trigliceridni matriks proizvoda omogućava da se oslobađanje natrijumbutirata odvija celom dužinom tankog i debelog creva.

 

Način upotrebe:
Odrasli: Preporučuje se 1 kesica dnevno, najmanje mesec dana ili do postizanja zadovoljavajućeg efekta. Sadržaj kesice sipati direktno u usta i popiti sa vodom ili tečnošću sobne temperature. Granule se ne rastvaraju u vodi i mogu se uzeti pomešane sa jogurtom ili krem sirom.

 

Sastav:
750MG MIKROENKAPSULISANOG NATRIJUM-BUTIRATA.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30 kesica

005680012902

Pregled

Napišite vaš komentar

Intesta Max granule 750mg 30 kesica

Intesta Max su kesice koje predstavljaju dodatni izvor natrijum-butirata, namenjene za ishranu osoba sa gastrointestinalnim poremećajima.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje