• Novo
    Galenika Flonivin Immuno Booster 30 kapsula | apothecary.rs

Delovanje:
Flonivin Immuno Booster je dodatak ishrani sa 5 milijardi korisnih bakterija (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum), vitaminima (A, B6, B12, C i D) i cinkom namenjen imunskom sistemu. Predstavlja nutritivno bogatu formulu koja se kao dodatak ishrani preporučuje za normalnu funkciju imunskog sistema.

 

Viamini A, D, B6, B12, C i cink doprinose normalnoj funkciji imunog sistema. Vitamin D i cink imaju ulogu u procesu deobe ćelija. Vitamini B6, B12 i C doprinose održavanju normalnog energetskog metabolizma, smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom funkcionisanju nervnog sistema i normalnoj psihološkoj funkciji. Vitamin B12 doprinosi normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca. Vitamin C povećava apsorpciju gvožđa i doprinosi održavanju normalne funckije imunskog sistema za vreme i nakon intenzivne fizičke aktivnosti. Vitamin C i cink doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Cink doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata i vitamina A.

 

Način upotrebe:
Odrasli: Jednom dnevno, popiti jednu kapsulu uz dovoljnu količinu tečnosti. Preporučena dužina upotrebe nakon intenzivne fizičke aktivnosti je 10 dana, dok se mesec dana upotrebe ovog proizvoda preporučuje kod osoba kod kojih je potrebna podrška imunom sistemu u prevenciji i borbi protiv virusnih i bakterijskih infekcija. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu! Čuvati van domašaja male dece. Čuvati u originalnom pakovanju, zaštićeno od svetlosti i vlage, na temperaturi do 25 ̊C.

 

Upozorenja:
Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod ne smeju da koriste osobe preosetljive na bilo koji sastojak proizvoda. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i mlađima od 12 godina. Kada se ovaj proizvod uzima uz oralnu antibiotsku terapiju, treba ga uzeti 2 sata pre ili 2 sata posle primenjene doze antibiotika. Primena proizvoda se ne preporučuje kod imunokompromitovanih osoba, osoba na imunosupresivnoj terapiji, uključujući i osobe sa alograftom, osobe sa krvavom dijarejom, kao i osobe sa centralnim venskim kateterom. Osobe sa zdravstvenim problemima i osobe na hroničnoj medikamentoznoj terapiji, pre primene ovog proizvoda treba da konsultuju svog lekara ili farmaceuta. Uz ovaj proizvod ne uzimati druge suplemente sa vitaminom D. Ne sme se koristiti posle isteka roka upotrebe označenog na pakovanju.

 

Sastav:
MIKROKRISTALNA CELULOZA (SREDSTVO ZA POVEĆANJE ZAPREMINE), HIDROKSIPROPIL-METILCELULOZA (KAPSULA), KALCIJUM-KARBONAT (BOJA), L-ASKORBINSKA KISELINA, BIFIDOBACTERIUM BIFIDUM, LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS, CINK-OKSID, HOLEKALCIFEROL, RETINIL-ACETAT, MAGNEZIJUM STEARAT (SREDSTVO PROTIV ZGRUDNJAVANJA), PIRIDOKSIN-HIDROHLORID, METILKOBALAMIN.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30 kapsula

005680014977

Pregled

Napišite vaš komentar

Flonivin Immuno Booster 30 kapsula

Flonivin Immuno Booster preporučuje se osobama kod kojih je potrebna podrška imunom sistemu u prevenciji i borbi protiv virusnih i bakterijskih infekcija.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje