Delovanje:
CeraVe Advanced Repair Ointment ne sadrži mirise i sastojke koji mogu izazvati iritaciju kože. Napredna obnavljajuća mast je formulisana tako da privremeno zaštiti, umiri i hidrira kožu koja se oporavlja od ispucalosti, gruboće i izrazite suvoće. Lagana je, ali pruža intenzivnu hidrataciju i sadrži tri esencijalna ceramida i hijaluronsku kiselinu u hidratantnoj bazi. Pored toga, CeraVe Advanced Repair Ointment je nekomedogen, pogodan za sve tipove kože i ne sadrži mirise i boje, kako bi rizik od iritacije ovim sastojcima bio sveden na minimum. Ceramidi pomažu obnavljanje i održavanje prirodne barijere kože. Hijaluronska kiselina pomaže zadržavanje prirodne vlažnosti u koži. Stvara zaštitni sloj koji jača funkciju prirodne zaštitne barijere kože.

 

CeraVe Advanced Repair Ointment je pogodan za suvu, grubu i ispucalu kožu. Nekomedogen, bez konzervanasa i bez veštačkih boja. Bez mirisa. Razvijen u saradnji sa dermatolozima. Prihvaćen od strane Nacionalnog udruženja za ekceme (National Eczema Association).

 

Način upotrebe:
Koristiti po potrebi. Nanesite pre odlaska u krevet da biste zadržali vlagu u koži dok spavate i obezbedili hidrataciju tokom cele noći.

 

Sastav:
VAZELIN, MINERALNO ULJE, PARAFIN, OZOKERIT, DIMETIKON, CERAMID NP, CERAMID AP, CERAMID EOP, KARBOMER, VODA, NATRIJUM LAUROIL LAKTILAT, PROLIN, HOLESTEROL, FENOKSIETANOL, TOKOFERIL ACETAT, TOKOFEROL, HIDROLIZOVANA HIJALURONSKA KISELINA, PANTENOL, PANTOLAKTON, FITOSFINGOZIN, KSANTAN GUMA, ETILHEKSILGLICERIN.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680014850

Pregled

Napišite vaš komentar

Advanced Repair Ointment 50ml

Ispucaloj, gruboj ili izrazito suvoj koži je potrebna posebna nega. Napredna obnavljajuća mast pomaže hidrataciju, umiruje kožu i pomaže da osetite potrebno olakšanje. Mast formulisana sa vazelinom, hijaluronskom kiselinom i ceramidima pruža dodatnu hidrataciju i pomaže obnavljanje kožne barijere, istovremeno pružajući privremenu zaštitu i olakšanje suvoj, gruboj ili ispucaloj koži tela, lica i usana.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje