Delovanje:
Bistar gel-mikroemulzija posebno blago čisti i nežan je prema koži. Pogodan za svakodnevnu primenu na licu i telu. Obezbeđuje hidrataciju kože tokom 24 sata. Ne iritira oči. Sadrži esencijalnu linolnu kiselinu. pH vrednost 5,5 prija koži. Ne sadrži mineralna ulja, ni parabene.

 

Zdrava, negovana koža doprinosi našem opštem osećaju blagostanja. Međutim, kada je koža suva ili veoma suva, a posebno kada je sklona neurodermatitisu ili svrabu, ne osećamo se dobro. Linola medicinski preparati za negu kože pomažu vam da se ponovo osećate bolje u svojoj koži tako što svojim zaštitnim dejstvom jačaju kožu. Temelji današnjih proizvoda Linola postavljeni su još davne 1938. godine. Jedinstvena formula sa esencijalnom linolnom kiselinom je do sada proverena i ispitana, a proizvodni asortiman se stalno širi. Kliničke studije redovno potvrđuju efikasnost i podnošljivost proizvoda Linola. Mnogi proizvodi Linola sadrže linolnu kiselinu. Ova supstanca podstiče prirodni proces regeneracije kože i štiti je od gubitka vlage. Posebno formulisani proizvodi Linola pomažu vam ako imate suvu i veoma suvu kožu, suvo vlasište sa svrabom, neurodermatitis i ojede od trenja.

 

Način upotrebe:
Naneti gel na mokru kožu tela i blago utrljati, a potom isprati vodom.

 

Sastav:
AQUA, MIPA-LAURETH SULFATE, PEG-18 CASTOR OIL DIOLEATE, PROPYLENE GLYCOL, CANOLA OIL, SODIUM COCOAMPHOACETATE, TRITICUM VULGARE GERM OIL, SODIUM CHLORIDE, PARFUM, PEG-6 CAPRYLIC / CAPRIC GLYCERIDES, PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE, GLYCERIN, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM GLYCOLATE, SODIUM BENZOATE, TOCOPHEROL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 300ml

005680013603

Pregled

Napišite vaš komentar

Linola Dusch und Wasch (gel za tuširanje) 300ml

Linola Dusch und Wasch je gel za tuširanje i pranje tela, koji je posebno formulisan za potrebe suve kože ili kože sklone dermatitisu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje