Delovanje:
Biotherm veruje da može da napravi pravi tehnološki napredak ukoliko stavi nauku u službu prirode. Zahvaljujući bionauci, Biotherm je razvio jedinstven savez moćnih, sigurnih i dugotrajnih tretmana. Lait de Douche čisti kožu, parfemira je i štiti. Koža je mirisna, zaštićena, beskrajno meka.

 

Od 1962. godine Biotherm nudi rešenja za negu kože koja se zasnivaju na bio-nauci. Svi Biotherm proizvodi za negu kože su prožeti ekskluzivnim Biotherm Life Plankton™, najjedinstvenijim sastojkom za regeneraciju kože i klinički je dokazano da pružaju transformativne i senzorne tretmane za negu kože koji pomažu u zaštiti i popravljanju kože od svakodnevnih urbanih agresora. Svi Biotherm proizvodi su prožeti probiotičkim ekstraktima Life Plankton™ za pružanje intenzivne regenerativne hidratacije, dok Life Plankton™ kolekcija sadrži proizvode koji uključuju Life Plankton™ probiotički ekstrakt u najvećoj koncentraciji. Biotherm proizvodi ne sadrže parabene, alergene mirisa i obogaćeni su Life Plankton™ sastavom, čistim ekstraktom termalnog planktona koji sadrži 35 hranljivih sastojaka, proteina, vitamina, aminokiselina, glucida, lipida i elemenata u tragovima koji pomažu u oživljavanju vitalnih funkcija kože i koji su neophodni za njeno zdravlje.

 

Način upotrebe:
Nanesite na telo, prethodno navlažite, zapenite pa isperite vodom.

 

Sastav:
AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, HEXYLENE GLYCOL, GLYCERIN, GLYCOL DISTEARATE, COCO-BETAINE, COCAMIDE MEA, LIMONENE, CITRUS AURANTIUM DULCIS OIL, SODIUM CHLORIDE, POLYSORBATE 20, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, ACRYLATES / C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYDROXIDE, TARTARIC ACID, SALICYLIC ACID, CITRUS GRANDIS OIL, POLYQUATERNIUM-7, CI 77891, OLEA EUROPAEA OIL, PARFUM, CITRAL, LINALOOL, VITREOSCILLA FERMENT EXTRACT, CITRIC ACID.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680013232

Pregled

Napišite vaš komentar

Lait de Douche 200ml

Biotherm predstavlja svoje prvo mleko za tuširanje sa esencijama citrusa. Njegova mlečna tekstura bez sapuna, obogaćena surgras agensima, topi se u kožu i nežno je čisti. Koža je mirisna, zaštićena, beskrajno meka.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje