• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Biotherm Lait Corporel L'Original 200ml | apothecary.rs
    Biotherm Lait Corporel L'Original 200ml | apothecary.rs
    Biotherm Lait Corporel L'Original 200ml | apothecary.rs

Delovanje:
Biothermovo kultno mleko za telo Lait Corporel je hidratantna krema za svakodnevnu primenu. Ima trostruko dejstvo: vlaži kožu koja se ljušti, obnavlja zaštitnu barijeru kože i štiti njenu prirodnu elastičnost. Mleko za telo trenutno pomaže koži da povrati glatki i satenski izgled. Sa teksturom koja nije lepljiva i ne ostavlja vidljive masne tragove, mleko se lako upija u kožu, ostavljajući je svežom i savršeno hidriranom.

 

Lair Corporel sadrži hranljiva ulja u kombinaciji sa glicerinom za optimalan nivo hidratacije i elastičnosti kože tela. Takođe sadrži vitamin E koji je poznat po svojim antioksidativnim svojstvima, kao i Plankton of Life™ sastojak za regeneraciju kože.

 

Način upotrebe:
Kružnim pokretima naneti na kožu tela i umasirati.

 

Sastav:
AQUA, GLYCERIN, OLEA EUROPAEA OIL, DIMETHICONE, PROPYLENE GLYCOL, TRIETHANOLAMINE, LIMONENE, ISOPROPYL PALMITATE, CITRUS AURANTIUM DULCIS OIL, STEARIC ACID, PARAFFINUM LIQUIDUM, CETYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, PALMITIC ACID, PARAFFIN, SODIUM LAUROYL OAT AMINO ACIDS, HEXYLENE GLYCOL, CARBOMER, GLYCERYL STEARATE, DIMETHICONOL, CITRUS GRANDIS OIL, SODIUM DEHYDROACETATE, XANTHAN GUM, FRUCTOSE, GLUCOSE, TOCOPHEROL, CITRAL, LINALOOL, UREA, VITREOSCILLA FERMENT, DEXTRIN, HEXYL NICOTINATE, SUCROSE, GLUTAMIC ACID, ASPARTIC ACID, ALANINE, PARFUM.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680013233

Pregled

Napišite vaš komentar

Lait Corporel L'Original 200ml

Otkrijte Biothermovu negu tela br.1. Još od 1972. godine, ovo kultno mleko za telo vam donosi 48 sati hidratacije za trenutno mekšu kožu tela. Ovaj tretman za telo protiv isušivanja obnavlja zaštitnu barijeru vaše kože i vraća njenu prirodnu elastičnost.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje