Delovanje:
Linola protektivni balzam pruža zaštitu osetljivoj koži posebnim zaštitnim filmom protiv vlage i trenja. Pre svega pogodan je za osetljivu kožu kod beba. Efikasnost Linola protektivnog balzama je klinički dokazana. Sa jedinstvenom formulacijom i sadržajem lipida od 73%, ovaj balzam pruža izuzetno dobru i dugotrajnu hidrataciju. Sadrži vitamin E, aktivne antiinflamatorne sastojke - ekstrakt đumbira i bisabolol, ulja: jojobe, ulje ricinusa i suncokreta, koji neguju i pomažu proces regeneracije kože. Ne sadrži mineralna ulja, silikone ni parabene što je posebno prikladano za bebe.

 

Zdrava, negovana koža doprinosi našem opštem osećaju blagostanja. Međutim, kada je koža suva ili veoma suva, a posebno kada je sklona neurodermatitisu ili svrabu, ne osećamo se dobro. Linola medicinski preparati za negu kože pomažu vam da se ponovo osećate bolje u svojoj koži tako što svojim zaštitnim dejstvom jačaju kožu. Temelji današnjih proizvoda Linola postavljeni su još davne 1938. godine. Jedinstvena formula sa esencijalnom linolnom kiselinom je do sada proverena i ispitana, a proizvodni asortiman se stalno širi. Kliničke studije redovno potvrđuju efikasnost i podnošljivost proizvoda Linola. Mnogi proizvodi Linola sadrže linolnu kiselinu. Ova supstanca podstiče prirodni proces regeneracije kože i štiti je od gubitka vlage. Posebno formulisani proizvodi Linola pomažu vam ako imate suvu i veoma suvu kožu, suvo vlasište sa svrabom, neurodermatitis i ojede od trenja.

 

Način upotrebe:
Naneti na čistu i suvu kožu.

 

Sastav:
KAPRILNI / KAPRINSKI TRIGLICERID, KOKO-GLICERIDI, VODA, OKTILDODECIL-MIRISTAT, OLEIL-ERUKAT, VOSAK MIMOZE (ACACIA DECURRENS) / JOJOBE / SEMENKI SUNCOKRETA/ POLIGLICERIL-3 ESTRI, GLICERIL-STEARAT, HIDROGENIZOVANO RICINUSOVO ULJE, GLICERIL-DIBEHENAT, GLICERIL-BEHENAT, TRIBEHENIN, BENZIL-ALKOHOL, BUTILEN-GLIKOL, PENTILEN-GLIKOL, OKTENIDIN HCL, HIDROKSIFENILPROPAMID-BENZOJEVA KISELINA, EKSTRAKT KORENA ĐUMBIRA, BISABOLOL, ASKORBIL-PALMITAT.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680013605

Pregled

Napišite vaš komentar

Linola Atmungsaktiver Schutz-Balsam 50ml

Linola protektivni balzam koristi se za zaštitu od iritacija od trenja i ojeda. Balzam stvara tanki zaštitni sloj koji omogućava koži da diše i tako štiti od ojeda izazvanih znojem, urinom i stolicom, a koji pri trenju (npr. od vožnje bicikla, odeće, higijenskih uložaka) dovode do iritacije kože.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje