Delovanje:
Porphyral HSP® je sastojak koji je Pileje patentirao, ekstrahovan je iz Porphyra umbilicalis, morske alge koja se koristi u ishrani i raste uz obalu Bretanje. Ljubičasto smeđe boje, Porphyra umbilicalis postaje gotovo crna kada je van vode tokom oseke. Kada je okean ponovo prekrije, ima sposobnost da povrati svoju prvobitnu boju. Poput mnogih biljaka koje žive u neprijateljskom okruženju, razvila je mehanizme adaptacije što joj je obezbedilo opstanak i mogućnost da se proširi u svom okruženju.

 

Proteochoc sadrži Porphyral HSP® (PiLeJe patentiran sastojak) i boražino ulje (Borago officinalis).

 

Način upotrebe:
1 do 4 kapsule dnevno.

 

Sastav:
Porphyral HSP®* (ekstrat crvene alge: Porphyra umbilicalis), kapsule (riblji želatin), boražino ulje (Borago officinalis), pčelinji vosak, trigliceridi srednjeg lanca. *Patentirani sastojak.

 

Sastojci rakova i mekušaca mogu biti prisutni u tragovima zbog prisustva morske alge Porphyra umbilicalis.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 12 kapsula

005680011719

Pregled

Napišite vaš komentar

Proteochoc 12 kapsula

Proteochoc je dodatak ishrani sa ekstratom crvenih algi (Porphyral HSP®) i boražinog ulje (izvor GLA, Gama-linolenska kiselina). Preporučuje se u stanjima fizičkog stresa kao što su opekotine, udarci, uganuća, iščašenja, u periodima oporavka nakon bolesti, pred operaciju i nakon operacije za povećanu uspešnost i brzinu oporavka.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje