Delovanje:
Mustela Arnica gel sadrži arniku i neven organskog porekla, biljke poznate po svojim hidrantnim i umirujućim svojstvima. 97% sastojaka je prirodnog porekla.

 

Gel se takođe koristi za umirenje, hidrataciju i hlađenje mesta povrede.

 

Način upotrebe:
Nanesite, nežnim masiranjem na zahvaćene delove kože, dva do tri puta dnevno. Bezbedan je za primenu kod beba, od 9 meseci.

 

Ne koristiti u slučaju rana ili oštećene kože i slučajevima preosetljivosti na arniku ili druge vrste biljaka iz porodice Asteraceae.

 

Sastav:
AQUA/WATER/WATER, GLYCERIN, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, SCLEROTIUM GUM, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 100ml

005680011821

Pregled

Napišite vaš komentar

Mustela Arnica gel 100ml

Mustela Arnica gel sa organskim nevenom, zahvaljujući svom osvežavajućem i hidrirajućem dejstvu, umiruje površinske povrede i modrice koje mogu nastati pri padu ili udarcu.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje