Aktivni filteri

Hydra-Essentiel [HA²] SPF15 50ml

Dostupnost: 5 Na stanju

Anti-UV, antioksidativna hidratantna dnevna krema za kožu lica i vrata. Clarins Hydra-Essentiel [HA²] SPF15 dnevna krema obogaćena je hijaluronskom kiselinom, organskim ekstraktom lista života i organskim ekstraktom runolika, koji intenzivno vlaže i pune kožu, dok istovremeno štite kožu od UV zraka i slobodnih radikala.

Rénergie Cream SPF20 50ml

Dostupnost: 5 Na stanju

Otkrijte dnevnu kremu Lancôme Rénergie sa visokim učinkom protiv starenja kože lica i vrata koja koncentruje hijaluronsku kiselinu, biotehnološke peptide iz ekstrakta lanenog semena i SPF20 zaštitu. Iskusite rezultate sa čvršćim izgledom kože, vidljivim popunjavanjem bora i ciljanjem tamnih mrlja za ujednačeniji ton. Formulisana sa UVA i UVB filterima za sprečavanje budućih znakova starenja.

Moisture Surge™ SPF25 Sheer Hydrator 50ml

Dostupnost: 5 Na stanju

Nežna krema sa SPF25 zaštitnim faktorom hidrira i pruža koži lica čistu zaštitu od sunca. Mnoge stvari mogu da dehidriaju vašu kožu lica, uključujući vremenske prilike, zagađenje, plavo svetlo, vreme provedeno na suncu, nošenje maske, putovanje avionom, klimatizaciju i grejanje. Borite se protiv svakodnevnih dehidracija u životu. Ova nežna krema sa Aloe Bioferment + HA kompleksom i provitaminom D prodire duboko u površinu kože za celodnevnu stabilizaciju hidratacije.

Proizvod dodat za upoređivanje