Aktivni filteri

Liftactiv B3 Anti-Dark Spots SPF50 50ml

Cena 4.390,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Inovativna formula protiv bora i tamnih fleka na licu je formulisana da hidrira kožu, ostavljajući je mekom i baršunastom. Vichy Liftactiv B3 Anti-Dark Spots SPF50 dnevna krema pomaže u smanjenju pojave bora i tamnih fleka, a istovremeno pruža zaštitu od sunca.

Fatigue Fighters set

Cena 10.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Osvežavajuća, svilenkasta krema sa zaštitnim faktorom SPF 25 koja se bori protiv izgleda umora i umanjuje vidljive znakove starenja. Clinique Fatigue Fighters set sadrži Superdefense SPF25 Multi-Correcting Cream (dnevnu kremu za lice 50ml), All About Clean 2-in-1 Cleansing + Exfoliating Jelly (sredstvo za čišćenje lica 30ml), kao i mini All About Eyes (kremu za predeo oko očiju 5ml).

Liftactiv Supreme SPF30 Jour 50ml

Cena 3.690,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dnevna anti-ageing nega za kožu lica sa zaštitom od širokog spektra UVA/UVB zračenja (zaštitni faktor SPF30) koja deluje na postojeće bore i pomaže u sprečavanju nastanka novih bora izazvanih UVA zračenjem. S hijaluronskom kiselinom koja ima progresivan efekat popunjavanja, bore su uglačane, a čvrstoća kože je poboljšana.

Vital Perfection Uplifting and Firming Day...

Cena 17.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Transformativna i hidratantna krema sa SPF30 zaštitnim faktorom vidljivo podiže kožu, otkrivajući čvršće, blistavije rezultate. Doživite vidljivo podignutu kožu za samo 1 nedelju*. Ova naučno napredna, svilenkasta hidratantna krema pomaže u vidljivom nadoknađivanju efekata starenja u rekordnom vremenu. Koža je čvrsta i oblikovana sa obnovljenom punoćom i sjajem.

Proizvod dodat za upoređivanje