Delovanje:
Proslavljajući 120 godina stručnosti i inovacija u brijanju, Gillette predstavlja liniju nazvanu po svom osnivaču "King C. Gillette". Braun iskustvo i tehnologija, upotrebljena je za izradu Style Master bežičnog trimera na koji se postavljaju oštrice. Zamenjive potpuno metalne oštrice traju do 6 meseci brijanja. Ovaj proizvod predstavlja oštrice (dopune) za trimer. Trimer se kupuje zasebno.

 

Način upotrebe:
Oštrice (dopunu) staviti u Style Master trimer. Trimer koristiti na bradi. Nežnim pokretima oblikovati bradu. Čuvati van domašaja dece.

 

Sastav:
PLASTIKA, METAL, OŠTRICE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 1 komad

005680013601

Pregled

Napišite vaš komentar

Style Master Blade (oštrice za trimer) 1 komad

Zamenljive glave brijača King C. Gillette Style Master dizajnirane su za stilizovanje i pažljivo brijanje brade. Sečivo za poravnanje na zadnjoj strani omogućava lak prelazak sa brijanja na oblikovanje. Oštrica pomaže pri brijanju teško dostupnih mesta i istovremeno olakšava podrezivanje brade u bilo koji stil. Ovaj proizvod predstavlja oštrice (dopune) za trimer. Trimer se kupuje zasebno.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje