Delovanje:
Proslavljajući 120 godina stručnosti i inovacija u brijanju, Gillette predstavlja liniju nazvanu po svom osnivaču "King C. Gillette". Braun iskustvo i tehnologija, upotrebljena je za izradu Style Master bežičnog trimera. Style Masterova 3 zamenljiva nastavka za češalj (1mm, 3mm i 5mm) omogućavaju podrezivanje brade u smeru nagore ili nadole. Poseduje zamenjivu potpuno metalnu oštricu koja traje do 6 meseci brijanja, okretnu konturnu glavu za prilagodljivost na teško dostupnim mestima i tanak gumirani rukohvat od 360˚ za maksimalnu preciznost. Style Master je takođe potpuno vodootporan sa trajanjem baterije do 45 minuta za praktičnu upotrebu pod tušem.

 

Način upotrebe:
Trimer koristiti na bradi. Nežnim pokretima oblikovati bradu. Čuvati van domašaja dece.

 

Sastav:
PLASTIKA, METAL, OŠTRICE, PUNJAČ.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 1 komad

005680013585

Pregled

Napišite vaš komentar

Style Master (bežični trimer za bradu sa 4D oštricom)

King C. Gillette Style Master je svestrani alat dizajniran za podrezivanje i oblikovanje brade. Ovaj bežični trimer ima 4D oštricu za lake, brze i udobne poteze tokom brijanja.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje