Delovanje:
Tena Men udobni ulošci su posebni osmišljeni za muškarce, konusnog su oblika i savršeno odgovaraju muškoj anatomiji. Lepljiva trakica potpuno prianja uz donji veš, tako da ćete ubrzo i zaboraviti da nosite uložak za inkontinenciju. Pojedinačno su zapakovani tako da su zgodni za korišćenje i potpuno diskretni. Ne dozvolite da inkontinencija utiče na vaš životni stil i aktivnosti. Gde god da ste, u kancelariji, teretani ili napolju s društvom, ovi ulošci donose osećaj svežine i samopouzdanja u svakom trenutku.

 

Glavne karakteristike proizvoda:

- trostruka zaštita (zaštita od curenja, neprijatnih mirisa i vlažnosti)

- 100% diskretni (diskretni uz tanak i lagan dizajn; debljina od samo 3,5 mm)

- zona sigurnog upijanja (efikasno upija urin)

- posebno prilagođeni muškom telu (konusnog oblika, udobni i mekani)

- ostaju na mestu (lepljiva trakica osigurava najbolje moguće prianjanje uz muški donji veš)

- pojedinačno zapakovani (diskretni za nošenje i odlaganje na otpad)

- dermatološki testiran (materijal koji je prijatan za kožu)

- prilagođena veličina proizvoda (uložak je dugačak 23cm)

 

Tena Men Level 1 su odlični štitnici (ulošci) za muškarce koji pate od lakše inkontinencije, kao što su nekoliko kapi urina ili lakša slabost bešike. Štitnici nivoa 1 (Level 1) su tanke i diskretni, nudeći dovoljnu zaštitu za manje količine urinai, a da nisu glomazni za nošenje. Ukoliko primetite da ovi štitnici ne pružaju dovoljno zaštite, postoje i jače verzije u vidu nivoa 2 (Level 2), a koji nude zaštitu od veće količine urina.

 

Tena je brend kompanije Essity, vodeće svetske kompanije koja se bavi proizvodnjom proizvoda za ličnu higijenu i očuvanje zdravlja. Sa preko 60 godina iskustva, Tena je globalni brend broj 1 u proizvodima za inkontinenciju¹ i nudi čitav niz različitih upijajućih proizvoda, sredstava za negu kože kao i digitalna rešenja u zdravstvenoj tehnologiji koji su prilagođeni potrebama pojedinaca, njihovih porodica i zdravstvenih radnika. S Tena proizvodima, Essiti predvodi razvoj proizvoda i usluga koji pomažu u poboljšanju dostojanstva i kvaliteta života ljudi, gde teži održivoj nezi kontinencije uz bolju negu i bolje proizvode.

 

¹Izvor: Euromonitor International Limited; Retail Adult Incontinence, all channels, RSP value sales, Tissue & Hygiene, izdanje 2020.

Essiti.

 

Način upotrebe:
Tena Men apsorbujući štitnici su jednostavni za korišćenje. U okviru pakovanja, svaki štitnik, odnosno uložak je upakovan u zasebnu higijensku kesicu. Otvorite kesicu i iz nje izvucite štitnik. Na štitniku se nalazi zalepljena papirna traka koju je potrebno ukloniti, nakon čega će se na štitniku pojaviti deo namenjen za postavljanje i lepljenje za donji veš. Papiru traku bacite u kantu za otpatke. Širi kraj štitnika treba da bude postavljen s prednje strane, dok se uži kraj postavlja ka zadnjoj strani donjeg veša. Stranu s lepljivom trakom pričvrstite za donji veš. Štitnik je moguće koristiti s donjim vešom koje lepo prijanja uz telo, kao što su slip ili uske bokserice (izbegavajte upotrebu štitnika uz široke bokserice koje ne idu uz butine, jer štitnik neće biti moguće lepo prilepiti za takvu vrstu donjeg veša). Štitnik se koristi jednokratno, a nakon upotrebe odložite ga u higijensku vrećicu i potom bacite u kantu za otpatke. Nikako ne bacati štitnik ili higijensku vrećicu u WC šolju.

 

Sastav:
POVRŠINSKI MATERIJAL (VLAKNASTI MATERIJAL OD POLIPROPENA/POLIETILEN POLIESTERA/VISKOZE), SLOJ ZA AKVIZICIJU (POROZNI MATERIJAL KOJI SE SASTOJI OD DRVENIH VLAKANA ILI POLIESTERSKIH VLAKANA), UPIJAJUĆE JEZGRO (PAPIRNA MASA, KOMBINACIJA PAPIRNE PULPE I SUPERUPIJAJUĆIH JASTUČIĆA I ULOŽAKA ZA ŠTITNIKE; POROZNI MATERIJAL NA BAZI PAPIRA), LEPAK (LEPILO SE SASTOJI OD RAZLIČITIH POLIMERA I SINTETIČKIH SMOLA; LEPAK IMA DVE FUNKCIJE: VEZUJE RAZLIČITE SLOJEVE PROIZVODA I PRIČVRŠĆUJE ŠTITNIK ZA DONJI VEŠ), MATERIJAL ZA POZADINU (POLIETILEN FILM), MATERIJAL ZA PRIČVRŠĆIVANJE (POLIMERNI MATERIJALI), ELASTIČNI MATERIJAL (POLIMERNI MATERIJALI), ŠTAMPA (MASTILO), PAPIR ZA OSLOBAĐANJE (PAPIR PRESVUČEN SILIKONOM), POLIETILENSKA FOLIJA (PREVUČENA SILIKONOM), SPOLJNO PAKOVANJE PROIZVODA (POLIETILENSKE KESE ILI KUTIJA).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 12 komada

005680014860

Pregled

Napišite vaš komentar

Absorbent Protector Level 1 (apsorbujući štitnik - uložak za inkontinenciju) 12 komada

Higijenski ulošci za inkontinenciju za muškarce, namenjeni za manja curenja urina. Tena Men Active Fit apsorbujući štitnik Level 1 upija manja curenja urina i štiti od neprijatnih mirisa i vlažnosti. Ovi ulošci za muškarce su 100% diskretni i debljine samo 3,5 mm, a sadrže i zonu sigurnog upijanja koja efikasno upija i zadržava urin unutar uloška.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje