• Novo
    Tena Wet Wipes Original (vlažne maramice) 80 komada | apothecary.rs
    Tena Wet Wipes Original (vlažne maramice) 80 komada | apothecary.rs

Delovanje:
Tena Wet Wipes Original su prethodno ovlažene vlažne maramice dimenzija za odrasle koje služe za efikasno čišćenje čak i osetljive kože. Velike mirišljave vlažne maramice su idealne za čišćenje intimnih regija pri zameni proizvoda za inkontinenciju ili za čišćenje celog tela. Tena Wet Wipes Original predstavljaju nežnu alternativu za sapun i vodu. Namenjene su odraslim osobama.

 

Karakteristike proizvoda:

- namenjene odraslim osobama (veličina XL, 30x20cm, približno je dva puta veća od prosečne maramice za bebe)

- nema potrebe za ispiranjem (za razliku od sapuna, nema potrebe za ispiranjem)

- pakovanje od recikliranog materijala (i polutvrdi poklopac i folija su napravljeni od istog recikliranog materijala)

- mirišljave maramice (pomažu da koža bude sveža, čista i sprečava neprijatne mirise)

- dermatološki testirani (proizvodi Tena Wet Wipes Original zasnovani su dokazano i dermatološki testirani kako bi se osigurala njihova delotvornost i prikladnost)

 

Nakon upotrebe, maramice ne zahtevaju ispiranje očišćene površine tela, što čini njihovu upotrebu izuzetno jednostavnom i praktičnom. Tena vlažne maramice su guste i veoma mekane i odlične za negu tako zahtevnih područja kao što je perineum. One će biti nezamenljive pri promeni upijajućih proizvoda za osobu koja iz različitih razloga ne može sama da koristi toalet ili pati od urinarne inkontinencije i sl. Ovakve maramice su mnogo bolje rešenje od upotrebe vode i sapuna, čemu često doprinose do prekomernog isušivanja kože. Iako su Tena Wet Wipes Original maramice namenjene za korišćenje oko intimnih mesta, nema prepreka da ih koristite za čišćenje i negu celog tela. Njihova upotreba ne zahteva ispiranje ili sušenje kože, što je nesumnjivo njihova jedinstvena prednost, koja obezbeđuje izuzetno prijatnu upotrebu u svakoj situaciji.

 

Maramice nisu samo guste i veoma izdržljive, već su i izuzetno mekane, tako da ne doprinose nastanku iritacije koja nastaje upotrebom ove vrste proizvoda. Maramice su stavljene u pakovanje s poklopcem sa širokim otvorom, tako da se njime može upravljati samo jednom rukom (ovo nije samo veoma zgodno rešenje, već je i veoma praktično, jer smanjuje rizik od širenja klica). Tena vlažne maramice su podvrgnute sveobuhvatnim dermatološkim testovima. Njihova velika prednost je što ne sadrže iritirajuće agense kao što su sapun ili alkohol. Tena Wet Wipes Original ne samo da čiste i neguju, već i pomažu u održavanju odgovarajućeg, prirodnog pH balansa kože.

 

Tena je brend kompanije Essity, vodeće svetske kompanije koja se bavi proizvodnjom proizvoda za ličnu higijenu i očuvanje zdravlja. Sa preko 60 godina iskustva, Tena je globalni brend broj 1 u proizvodima za inkontinenciju¹ i nudi čitav niz različitih upijajućih proizvoda, sredstava za negu kože kao i digitalna rešenja u zdravstvenoj tehnologiji koji su prilagođeni potrebama pojedinaca, njihovih porodica i zdravstvenih radnika. S Tena proizvodima, Essiti predvodi razvoj proizvoda i usluga koji pomažu u poboljšanju dostojanstva i kvaliteta života ljudi, gde teži održivoj nezi kontinencije uz bolju negu i bolje proizvode.

 

¹Izvor: Euromonitor International Limited; Retail Adult Incontinence, all channels, RSP value sales, Tissue & Hygiene, izdanje 2020. godine.

²Dokumentovani podaci, Tena, zasnovano na studiji sprovedenoj na Tena kremi za pranje. Februar 2014. godine.

Essiti.

 

Način upotrebe:
Tena Wet Wipes Original vlažne maramice je moguće koristiti za čišćenje celog tela.

 

Za lice: dovoljno je upotrebiti jednu maramicu za čišćenje, izbegavajući područje oko očiju.

 

Za ramena, grudi i pazuhe: dovoljno je upotrebiti jednu maramicu za čišćenje.

 

Za leđa: dovoljno je upotrebiti jednu maramicu za čišćenje.

 

Za noge: dovoljno je upotrebiti jednu maramicu za čišćenje obe noge.

 

Za perineralno čišćenje: toalet papirom uklonite višak fekalija ukoliko je prisutan. Koristite 1 do 2 vlažne maramice. Uvek idite od napred ka nazad i uverite se da je sve temeljno očišćeno. Nakon upotrebe, u slučaju da je koža ostala mokra, obrišite je nežnim pamučnim peškirom (ili prigodnom tkaninom na koju osoba nije alergična) kako bi se koža tela osušila.

 

Sastav:
AQUA, PROPYLENE GLYCOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, PHENOXYETHANOL, GLYCERIN, COCO-GLUCOSIDE, BENZOIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM LACTATE, SODIUM HYDROXIDE, OCTYLDODECANOL, LACTIC ACID, PARFUM.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 80 komada

005680014863

Pregled

Napišite vaš komentar

Wet Wipes Original (vlažne maramice) 80 komada

Tena Wet Wipes Original su velike mirišljave vlažne maramice za svakodnevnu ličnu higijenu. Namenjene su odraslim osobama, a prilikom upotrebe nema potrebe za ispiranjem.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje