Delovanje:

Nova i poboljšana formula koja je "prijateljski za mame" napravljena je na bazi biljaka. Nežna krema protiv strija bavi se sprečavanjem pojava strija uzrokovanim trudnoćom i fluktuacijama težine. Ova formula na biljnoj bazi koja se brzo upija, pomešana je sa minimalnim sastojcima odabranim upravo zbog svojih visoko efikasnih svojstava, pomaže u ciljanju sprečavanje pojava i ublažavanju strija i nežno umiruje kožu tela.

 

Kroz opsežna istraživanja, Laboratorije Clarins otkrile su novi i ekskluzivni PhytoStretchComplex, moćnu mešavinu ekstrakta Centella Asiatica i organske zelene banane za podsticanje vidljive čvrstoće i elastičnosti kože. Umirujuća gliciretinska kiselina dobijena od sladića i hranljivo ulje lešnika ublažavaju osećaj zatezanja čineći kožu glatkom i udobnom.

 

Hranljiva krema je smeštena u tubu bez vazduha da bi se očuvala formula, a ugrađena pumpa omogućava jednostavnu i praktičnu primenu. Ultra-senzorna tekstura klizi i topi se u kožu dajući završnu obradu koja je lagana i udobna. Bez mirisa i boja. Testirano i preporučeno od strane trudnica.

 

Prednosti proizvoda:

- bezbedno cilja na strije

- podstiče vidljivu čvrstinu i elastičnost kože

- smiruje i ublažava osećaj zatezanja

- lagana krema koja se brzo upija

- testirano i preporučeno od strane trudnica

 

Rezultati nakon upotrebe proizvoda:

- 97% ističe da je koža tela podatnija¹

- 97% ističe da je koža tela glatkija¹

- 96% ističe da je koža tela umirena i umirena ¹

- 93% žena bi preporučilo Clarins Body Partner Stretch Mark Expert kremu svojim prijateljima²

- 91% ističe da je kvalitet kože je vidno poboljšan¹

- 90% ističe da je vidljivo poboljšana elastičnost¹

- 84% mladih majki primetilo je poboljšanje nastalih i staloženih strija³

 

¹Potrošački test na 148 žena (73 trudnice i 75 mladih majki) posle 1 meseca.

²Potrošački test na 148 žena (73 trudnice i 75 mladih majki) posle 3 meseca.

³Potrošački test na 75 mladih majki nakon 1 meseca.

Izvor: Clarins.

 

Način upotrebe:
Nanesite kremuna butine, kukove, stomak i grudi kružnim pokretima. Dovedite formulu na telesnu temperaturu tako što ćete kremu prethodno zagrejati između ruku, tako da je vaša koža odmah prihvati. Ruke u obliku trougla postavite na stomak. Pomerajte ih odozgo prema dole i nazad, bez podizanja sa površine kože. Nastavite preko celog stomaka i pupka. Nanesite na kožu dlanom leve ruke, počevši od oblasti najbliže vašem pazuhu, i krećući se do sredine desne dojke. Ponovite isti pokret na levoj dojci.

 

Sastav:
AQUA / WATER / EAU, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, ALCOHOL, HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, CETEARYL ALCOHOL, ISONONYL ISONONANOATE, GLYCERIN, DIMETHICONE, CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SEED OIL, SQUALANE, CETEARYL GLUCOSIDE, ASIATICOSIDE, CARBOMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, ETHYLENE BRASSYLATE, SODIUM CETEARYL SULFATE, SODIUM LAURYL SULFATE, GLYCYRRHETINIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, MUSA SAPIENTUM (BANANA) FRUIT EXTRACT, TOCOPHEROL, ACETYL TETRAPEPTIDE-2, DEXTRAN.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 175ml

005680014388

Pregled

Napišite vaš komentar

Body Partner Stretch Mark Expert 175ml

Nežna krema protiv strija koja cilja na strije i umiruje kožu tela. Namenjeno za kombinovanu, suvu, normalnu i masnu kožu tela.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje