Delovanje:
Organsko ulje šljive Ente dobijeno je hladnim ceđenjem od šljiva proizvedenih u Francuskoj. Izabrano je zbog jedinstvene kombinacije zasićenih masnih kiselina i poznatog nutritivnog i regenerativnog efekta. Organsko susamovo ulje dobijeno je hladnim ceđenjem susama. Izabrano je zato što je prirodno bogato polinezasićenim masnim kiselinama. Ovo mu daje veoma interesantna čulna svojstva, omogućavajući mu da se brzo upije u kožu bez masnog završetka.

 

Aromatični miris sa umirujućim notama bergamota, nerolija (cvet narandže) i lavande, koji pruža osećaj smirenosti i spokoja.

 

Nuxe Huile Prodigieuse Néroli odgovaraće i muškarcima, koji mogu da ga koriste za negu kose, tela, lica ili brade, a kako bi bila mekana i svilenkasta.

 

Način upotrebe:
Koristite Huile Prodigieuse Néroli u svim godišnjim dobima za negu tela, lica i kose.

 

Lice: Zagrejte nekoliko kapi ulja na dlanu i udahnite miris nerolija. Ulje možete koristiti samostalno, ili ga pomešati sa kremom na dlanu. Nanesite ga nežnim pokretima od sredine lica ka van. Odgovaraće i muškarcima, koji mogu da ga koriste za negu brade koja će biti mekana i svilenkasta.

 

Telo: Nanesite ga kružnim pokretima na željena područja, kao što su ramena, dekolte, ruke i noge, obraćajući posebnu pažnju na ekstremno suva područja i strije. Za opuštajuću masažu, možete dodati nekoliko kapi ulja u toplu kupku i uživati u njegovom očaravajućem mirisu.

 

Kosa: Po potrebi nanesite na dužinu kose i na vrhove. Za intenzivnu negu možete ga koristiti kao masku za kosu: jednom ili dva puta nedeljno, pre pranja, umasirajte ulje u kosu, ostavite da deluje najmanje 10 minuta, a zatim isperite kosu.

 

Sastav:
SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, DICAPRYLYL ETHER, PRUNUS DOMESTICA SEED OIL, PARFUM/FRAGRANCE, TOCOPHEROL, LINALOOL, LIMONENE, CITRAL, GERANIOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 100ml

005680012262

Pregled

Napišite vaš komentar

Huile Prodigieuse Néroli ulje za lice, telo i kosu 100ml

Organsko suvo ulje koje neguje lice, telo i kosu u jednom koraku. Neguje sjaj kože i regeneriše je, stvarajući vezu sa vašim čulima. Njegova nežna alhemija vrednih organskih biljnih ulja (ulje šljive i susama) ostavlja satenski sjaj na koži i kosi zahvaljujući senzualnoj suvoj teksturi. Njegov miris sa umirujućim notama nerolija obezbeđuje potpuni spokoj.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje