Delovanje:
Clarins Blue Orchid Face Treatment je ulje za obnavljanje ravnoteže koje ostavlja kožu lica hidriranom i svilenkasto mekom. Napravljeno od 100% čistih biljnih ekstrakata, ovo najprodavanije Clarinsovo ulje za lice sadrži ekstrakte ružinog drveta, pačulija i plave orhideje. Dodato ulje lešnika pomaže u sprečavanju gubitka vlage i stvaranja finih bora. Hidratantno ulje za rebalans suve kože lica hrani i revitalizuje dehidriranu kožu i čini je satensko mekom.

 

Prednosti proizvoda:

- revitalizuje i tonira

- štiti kožu lica od dehidracije

- ostavlja kožu gipkom i satensko mekom

 

Način upotrebe:
Koristite uveče nakon uklanjanja svih tragova šminke. Nanesite malu količinu ulja na lice i vrat dok je koža još vlažna. Izbegavajte konturu očiju. Da biste uklonili višak, stavite maramicu na lice.

 

Sastav:
CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SEED OIL, POGOSTEMON CABLIN OIL, LINALOOL, PARFUM/FRAGRANCE, LIMONENE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, COUMARIN, EUGENOL, CITRAL, ORCHID EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE [V1640H1].

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

005680012632

Pregled

Napišite vaš komentar

Blue Orchid Face Treatment Oil (za dehidriranu kožu lica) 30ml

Ulje za lice za dehidriranu kožu napravljeno od 100% čistih biljnih ekstrakata. Clarinsovo ulje za tretman lica plave orhideje je ciljani tretman za dehidriranu kožu koji tonira, revitalizuje i vraća blistavost koži iscrpljenoj nedostatkom vlažnosti. Koristeći principe aromaterapije i fitoterapije, hidratantno ulje za lice kombinuje biljne ekstrakte i esencijalna ulja kako bi uravnotežila kožu lica.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje