Delovanje:
Ulje lešnika zadržava vlagu i ostavlja kožu tela mekom i satenskom glatkom. Pomaže u smirivanju umornih mišića nakon vežbanja. Hrani kožu, opušta i umiruje, i ima blagi miris. Koristi se ujutru i/ili uveče.

 

Način upotrebe:
Koristite na vlažnoj koži. Nanesite malu količinu ulja na celo telo ili lokalno na područja napetosti (vrat, leđa i solarni pleksus). Blago umasirajte u kožu.

 

Sastav:
CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SEED OIL, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) LEAF/TWIG OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL, OCIMUM BASILICUM (BASIL) OIL, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER OIL, PARFUM/FRAGRANCE, LINALOOL, CITRONELLOL, GERANIOL, EUGENOL, LIMONENE, CITRAL, [C0803C].

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 100ml

005680012584

Pregled

Napišite vaš komentar

Relax Treatment Oil 100ml

Ovo opuštajuće ulje za tretman tela napravljeno je od 100% čistih biljnih ekstrakata, uključujući geranijum, sitno zrno, kamilicu i bosiljak. Pomaže u oslobađanju od stresa i umora za potpuni osećaj blagostanja.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje