Delovanje:
Koža je čvrsta i osvežena. Ulje lešnika zadržava vlagu, ostavljajući kožu mekom, zategnutom i satenasto glatkom. Aromatične esencije pružaju ukupan osećaj opuštanja i blagostanja. Uzbudljiva poslastica za umorne noge i stopala. Telo je pročišćeno, oblikovano i glatko. Posebno efikasno kada se koristi za masažu. Ne ostavlja mrlje.

 

Prednosti proizvoda:

- promoviše eliminaciju toksina

- stimuliše i učvršćuje tkivo kože

- štiti kožu od isušivanja

- parfemira i stvara prijatan osećaj blagostanja

 

Način upotrebe:
Koristite na vlažnoj ili suvoj koži. Nanesite malu količinu ulja i nežno umasirajte od skočnog zgloba do struka. Ako je moguće, operite hladnom vodom nakon nanošenja.

 

Sastav:
CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SEED OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL, CITRUS LIMON (LEMON) PEEL OIL, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) LEAF/TWIG OIL, ORIGANUM MAJORANA LEAF OIL, DIPTERYX ODORATA SEED EXTRACT, SPARTIUM JUNCEUM FLOWER EXTRACT, CITRONELLOL, LIMONENE, GERANIOL, COUMARIN, CITRAL, LINALOOL, [C0804F].

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 100ml

005680012585

Pregled

Napišite vaš komentar

Contour Treatment Oil 100ml

Efikasno oblikovanje tela, hidratacija i detoksikacija sa proizvodom za negu tela punim eteričnih ulja. Pun prirodne dobrote koja neguje kožu. Energetsko ulje za telo sa 100% čistim biljnim ekstraktima, uključujući žutilovku, geranijum i majoran. Pomaže u eliminaciji toksina kako bi se poboljšala koža i sprečila sunđerastost.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje