Delovanje:
Čarobna kupka Hokus Pokus sa prijatnim voćnim mirisom breskve namenjena je za decu uzrasta od 3 godine i stariju. Prava avantura u kadi i živopisno kupanje za mališane uz promene boje iz žute u zelenu, sa specijalnom formulacijom koja neguje njihovu osetljivu kožu.

 

Kupka se nalazi u zanimljivom pakovanju sa dečijim motivima i ima slatkast voćni miris breskve.

 

Ne sadrži parafin i mineralna ulja. Za jedno kupanje.

 

Način upotrebe:
Prvo napuniti kadu toplom vodom temperature od 35 do 38°C, a zatim dodati kupku Hokus Pokus i čarobno vreme za kupanje može da počne. Poželjno je kupati se 10 do 20 minuta. Isprati kadu vrućom vodom nakon kupanja da bi se uklonili ostaci proizvoda.

 

Sastav:
Morska so, kakao puter (Theobroma cacao), ulje makadamije (Macadamia integrifolia), ulje nevena (Calendula officinalis), glicine soja ulje, tokoferol, miris, dinatrijum-laurilsulfosukcinat, silicijum-dioksid, voda, CI 42090, CI 47005.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 50g

005680011097

Pregled

Napišite vaš komentar

Hokus Pokus kupka za decu 50g

Čarolija u kadi za kupanje! Kupka za decu koja menja boju. Dečija kupka Hokus Pokus sadrži posebno prilagođenu formulu sa hranljivim uljem makadamije i kakao puterom za osetljivu dečiju kožu. Sjajna zabava za kupanje je zagarantovana magičnom promenom boje iz žute u zelenu i voćnim mirisom breskve. Za decu uzrasta od 3 godine i stariju.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje