Delovanje:
So za kupanje sa konfetama za decu. Ova so za kupanje namenjena je za decu uzrasta od 3 godine i stariju. Prava avantura u kadi i živopisno kupanje u plavoj vodi sa konfetama, za mališane, uz specijalnu formulaciju koja neguje njihovu osetljivu kožu.

 

Konfete se sastoje od neškodljivog kukuruznog skroba i počinju da se rastvaraju nakon 10 minuta.

 

Ne sadrži silikone, parafin i mineralna ulja. Za jedno kupanje.

 

Način upotrebe:
Poželjno je kupati se 10 do 20 minuta. Ukloniti ostatke konfeta iz vode nakon kupanja. Temeljno isprati kadu toplom vodom kako bi se uklonili ostaci proizvoda.

 

Sastav:
Morska so, ulje jojobe, ulje šafranika, tokoferol, dinatrijum- laurilsulfosukcinat, krompirov skrob, kukuruzni skrob, aroma, kalijum-acesulfam, saharin, blitva, miris, benzil-benzoat, limonen, CI 42090, CI 73015, CI 75300, CI 77266.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 40g

005680011093

Pregled

Napišite vaš komentar

Gusarska Avantura dečija so za kupanje 40g

Kupanje sa gusarima je prava avantura. Dečija so za kupanje sa konfetama koje plutaju po površini vode! Dečija so za kupanje Gusarska avantura sa svežim mirisom okeana, sadrži hranljivo ulje jojobe, pogodno za osetljivu dečiju kožu. Specijalna formulacija boji vodu u plavo. So se nalazi u zanimljivom pakovanju u obliku čaše, sa dečijim motivima i sadrži zabavne konfete koje plutaju po površini vode i mogu se hvatati i “pecati” uz pomoć čaše.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje