Delovanje:
Snažna zabava za kupanje. Kada se kupka pretvori u penu u vodi, isečena kesica postaje divlja T-Rex lutka za prste. Pena ima prijatan miris jabuke. Voda postaje zelena, kao u periodu dinosaurusa, dok kesica pakovanja postaje lutka za prste i igranje tokom kupanja.

 

Penušava kupka sadrži ekstra nežnu formulu sa aloe verom koja neguje kožu, kao i bezopasnu boju za hranu koja pretvara vodu u zelenu.

 

Sadržaj kesice namenjen je za jedno kupanje za decu stariju od 3 i više godina starosti.

 

Bez prafema, silikona, mineralnih boja.

 

Način upotrebe:
Isecite kesicu makazama duž unapred nacrtane linije i dodajte penušavu kupku u vodu u kadi. Temeljno isperite oblikovanu kesicu vodom. Sada se T-Rex može koristiti kao lutka za prste. U zavisnosti od vaših želja, kupajte dete na temperaturi vode od 35°C do 38°C 10 do 20 minuta. Izbegavajte direktan kontakt pene sa očima. Nakon kupanja, isperite kadu toplom vodom da biste uklonili ostatke proizvoda.

 

Sastav:
AQUA, SODIUM COCO-SULFATE, COCO-GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, MARIS SAL, GLYCERIN, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, CITRIC ACID, PARFUM, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, LINALOOL, CI 42051, CI 47005.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 40ml

005680011675

Pregled

Napišite vaš komentar

T-Rex dečija kupka 40ml

Penušava kupka sa aloe verom za negu kože prilagođena osetljivoj dečijoj koži.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje