Delovanje:
Sofisticirana nega i ishrana kože za sve one koji posebnu pažnju poklanjaju svom telu. Sadrži visokokvalitetna etarska ulja lavande i kore slatke narandže i blagotvorno deluje na duh i telo. Dermatološki testirano. Bez parafina, silikona i mineralnih ulja. Pogodno za vegane.

 

Način upotrebe:
Napunite kadu toplom vodom temperature od 35-38°C i dodajte so za kupanje. Poželjno je kupati se 10 do 20 minuta. Temeljno isperite kadu toplom vodom kako biste uklonili ostatke proizvoda.

 

Sastav:
MORSKA SO, DINATRIJUM-LAURILSULFOSUKCINAT, MAGNEZIJUM-KARBONAT, KAKAO PUTER, EKSTRAKT CRNE RIBIZLE, VINSKI EKSTRAKT, ULJE MANDARININE KORE, LECITIN, MIRIS, MALTODEKSTRIN, IZOPROPIL MIRISTAT, LAURET-3, VODA, BENZIL ALKOHOL, CITRONELOL, HEKSIL-CINAMALDEHID, LIMONEN, CI 16185, CI 28440.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 60g

005680013600

Pregled

Napišite vaš komentar

Eine Portion Liebe so za kupanje 60g

Visoko koncentrovana kupka Tetesept Eine Portion Liebe (Vreme za ljubav) donosi potpunu harmoniju i mir uz posebno odabranu kombinaciju sastojaka i jedinstvenim mirisom.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje