Delovanje:
So za kupanje sa visokokvalitetnim lipozomima koji obezbeđuju osećaj hidriranosti i svilenkasto meku kožu. Kesica ima perforaciju tako da se prirodan miris biljnih ekstrakata može osetiti pre otvaranja pakovanja. Dermatološki testirano. pH neutralno, bez alkalnih sapuna. Bez parafina, silikona i mineralnih ulja. Pogodno za vegane.

 

Način upotrebe:
Napunite kadu toplom vodom temperature od 35-38°C i dodajte so za kupanje. Poželjno je kupati se 10 do 20 minuta. Temeljno isperite kadu toplom vodom kako biste uklonili ostatke proizvoda.

 

Sastav:
MORSKA SO, DINATRIJUM-LAURILSULFOSUKCINAT, MAGNEZIJUM-KARBONAT, MIRIS, KAKAO PUTER, EKSTRAKT BRESKVE, EKSTRAKT VANILE, EKSTRAKT MANDARININE KORE, LECITIN, LAURET-3, MALTODEKSTRIN, VODA, BENZIL ALKOHOL, CITRONELOL, LIMONEN, LINALOOL, CI 15985.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 60g

005680013599

Pregled

Napišite vaš komentar

Eine Portion Danke so za kupanje 60g

Relaksirajuća so za kupanje Tetesept Eine Portion Danke (Doza zahvalnosti) sa ekstraktom nara i kakao puterom pruža poseban osećaj opuštanja i obezbeđuje hidriranu i svilenkasto meku kožu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje