Delovanje:
Herbafast Avantgarde sadrži mineral hrom, cink, vitamin C, đumbir, kapsaicin iz paprike, koprivu i probiotik Saccharomyces boulardii. Ova kombinacija aktivnih sastojaka doprinosi smanjenju želje za slatkišima, bržem metabolizmu, smanjenju telesne težine i eliminaciji toksina iz organizma. Ekstrakt iz ploda paprike i đumbira podstiču termogeni efekat, zahvaljujući kome se ubrzava metabolizam i pojačava sagorevanje masnih naslaga. Doprinosi regulaciji telesne težine, regulaciji nivoa glukoze u krvi, regulaciji insulinske rezistencije, regulacija želje za slatkim, zaštiti od oksidativnog stresa, eliminaciji viška tečnosti, boljoj sintezi kolagena i strukturi kože, biotičkoj ravnoteži.

 

Nova Herbafast formula pomaže u ubrzanju metabolizma i sagorevanju masnoća (đumbir i paprika). Za lep, jedar i zategnut izgled kože (cink i vitamin C), za manje celulita i taloženje vode (kopriva). Biotička ravnoteža – jer imunitet nikad nije bio važniji (antioksidansi i probiotik S. boulardii) i za zdravo mršavljenje uz manje napade gladi i regulaciju nivoa glukoze zahvaljujući hromu. Posebno je značajno istaći ulogu minerala hroma (Cr), koji daje svoj doprinos smanjenju želje za slatkišima i regulaciji metabolizma šećera u krvi – a to je važno i za sve osobe sa insulinskom rezistencijom, dijabetesom tipa 2, kao i osobama sa metaboličkim sindromom.

 

Način upotrebe:
Jedna kapsula dnevno pre obroka.

 

Sastav:
SUVI EKSTRAKT KOPRIVE (URTICA DIOICA) 100MG, SACCHAROMYCES BOULARDII 50MG, SUVI EKSTRAKT ĐUMBIRA (ZINGIBER OFFICINALE) 36MG, VITAMIN C (L-ASKORBINSKA KISELINA) 12MG, GRANULE PLODA PAPRIKE (CAPSICUM ANUUM) 2MG (STANDARDIZOVANE NA MINIMUM 2% KAPSAICINOIDA), CINK (CINK CITRAT DIHIDRAT) 1,5MG, HROM 200MCG.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 10 kapsula

11018568

Pregled

Napišite vaš komentar

Herbafast Avantgarde 10 kapsula

Herbafast Avantgarde je dodatak ishrani u kapsulama namenjen svima koji na zdrav način žele reše problem viška kilograma, usporenog metabolizma i želje za slatkišima uz očuvanje imuniteta i biotičke ravnoteže organizma.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje