Delovanje:
Proxeed Women Inositol se preporučuje svim ženama koje žele da poboljšaju svoje reproduktivno zdravlje i povećaju šanse za začećem, kod PCOS, endometrioze, dijabetesa, kod priprema za IVF procedure kako bi se obezbedio najbolji mogući kvalitet jajnika i okruženje za implantaciju, kao i za regulaciju menstrualnog ciklusa.

 

Način upotrebe:
1 kesica dnevno, 4-6 meseci ili dok se ne ostvari trudnoća. Proxeed Women Inositol je prašak sa ukusom pomorandže. Sipajte jednu kesicu u minimum 120ml vode ili soka i rastvorite. Proxeed Women Inositol treba popiti ubrzo nakon rastvaranja i ne ostavljati za kasnije.

 

Sastav:
MYO-INOSITOL, L-CARNITINE, ACÉTYL-L-CARNITINE, ACIDE FOLIQUE (MÉTHYLFOLATE), VITAMINE B12, L-ARGININE, VITAMINE C, VITAMINE E, SÉLÉNIUM, ZINC, CUIVRE, FER, VITAMINE D3, L-CYSTEINE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30 kesica

005680013693

Pregled

Napišite vaš komentar

Proxeed Women Inositol 30 kesica

Proxeed Women Inositol je patentirani suplement namenjen svim ženama koje žele da poboljšaju svoju plodnost i reproduktivno zdravlje. Pažljivo odabrani sastojci preparata zajedničkim delovanjem doprinose boljem kvalitetu jajne ćelije, njenom razvoju i sazrevanju, potpomažu fiziološke procese vezane za plodnost (fertilitet), smanjuju insulinsku rezistenciju.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje