Delovanje:
Proxeed Men je namenjen muškarcima koji žele da poboljšaju svoje reproduktivno zdravlje, koji imaju problem sa fertilitetom (plodnošću), kao i sa varikocelom i oligoastenospermijom, sa izraženom defragmetacijom spermatozoida – DFI test (oštećenje DNK spermatozoida). Takođe, Proxeed Men je namenjen muškarcima koji se pripremaju za proceduru vantelesne oplodnje (IVF), kao i onima koji vode nezdrav život (puše, ne vežbaju redovno, pod stresom su, piju alkohol), a što loše utiče na kvalitet spermograma.

 

Proxeed Men je jedinstvena, patentirana kombinacija karnitina za poboljšanje plodnosti. Zajedničko delovanje ova 3 oblika karnitina vrlo efikasno poboljšava broj i pokretljivost spermatozoida nezavisno koji je uzrok oligoastenospermije. Proxeed Men je poboljšana originalna formula Proxeed Plusa sa dodatkom Tricar kompleksa. Pored već postojećih L-karnitina i acetil-L-karnitina dodat je propionil-L-karnitin kao i L-arginin, vitamin E i vitamin D. Proxeed Men treba uzimati od 3 do 6 meseci ili dok se ne ostvari trudnoća. Potrebno je 74 dana da bi spermatozoidi postigli svoju zrelost i dodatnih 20 dana kako bi bili spremni za oplodnju. Prvi rezultati poboljšanja se stoga vide nakon 3 meseca uzimanja preparata. Za optimalne rezultate Proxeed Men treba uzimati 6 meseci ili dok god se pokušava začeće.

 

Način upotrebe:
Proxeed Men se uzima 2 puta dnevno, jedna kesica ujutru i jedna kesica uveče, 4 do 6 meseci ili dok se ne ostvari trudnoća. Proxeed Men je prašak sa ukusom limuna. Sipajte jednu kesicu u minimum 120ml vode ili soka i rastvorite. Proxeed Men treba popiti ubrzo nakon rastvaranja i ne ostavljati za kasnije. Kako je potrebno 74 dana da dođe do sazrevanja spermatozoida i dodatnih 20 dana da oni budu spremni za oplodnju, Proxeed Men treba uzimati od 3 do 6 meseci.

 

Važne napomene:
Ako zaboravite da uzmete Proxeed Men samo nastavite uzimanje. Proxeed Men treba uzimati redovno, u kontinuitetu, jer duža pauza može samo da odloži poboljšanje rezultata vašeg spermograma. Neželjenih efekata nema, osim povremenih žalbi na postojanje blagih gastrointestinalnih tegoba (stomak, gorušica i sl.). Ove tegobe se mogu izbeći deljenjem doze (4 puta dnevno po 1/2 kesice), ili uzimanjem u toku jela. Takođe treba izbegavati uzimanje sokova od citrusnog voća (grejpfrut,limun i sl.). Kontraindikacije mogu da se pojave samo ukoliko postoji hipersenzitivnost (osetljivost) ili alergija na bilo koji od Proxeed Men sastojaka.

 

Sastav:
L-KARNITIN FUMARAT, ACETIL-L-KARNITIN HCL, PROPIONIL-L-KARNITIN HCL, L-ARGININ, VITAMIN C, KOENZIM Q10, VITAMIN E, CINK, FOLNA KISELINA, SELEN, VITAMIN D, VITAMIN B12.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30 kesica

005680013155

Pregled

Napišite vaš komentar

Proxeed Men 30 kesica

Proxeed Men je dijetetski suplement koji je posebno sastavljen kako bi se poboljšao kvalitet parametara spermograma, koji su jedan od bitnih činilaca u procesu začeća. Taj kvalitet se sastoji od pokretljivosti, progresivne pokretljivosti, broja spermatozoida kao i morfologije spermatozoida. U 40% parova kod kojih ne dolazi do trudnoće, osnovni je razlog poremećaj kvaliteta spermograma.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje