• Novo
    Giorgio Armani Maestro Flat Eye Brush (četkica za oči) | apothecary.rs

Delovanje:
Ova široka, ravna četkica za senčenje očiju se koristi za postizanje veće kontrole za precizno i ujednačeno nanošenje senki. Kvalitet vlakana od konjske dlake nudi intuitivnu primenu i olakšava prijanjanje četkice, dok ujedno obezbeđuje bolje prijanjanje praha i nanošenje šminke.

 

Armani Maestro kolekcija je napravljena koristeći vlakna visokog kvaliteta sa samo najboljim odabranim vrhovima koji omogućavaju nežan dodir i lakoću nanošenja šminke. Tehnika ručne izrade koja se zove „sarae-dori“ koristi se za uklanjanje bilo kakvih nesavršenih vlakana. Četkice poprimaju planinski oblik sa „savršenim oblinama“ tako da se odlično uklapaju u obline lica.

 

Kolekcija Giorgio Armani Maestro četkica za šminkanje susreće se s izvrsnošću japanske izrade. Poreklom iz sela u Japanu gde je pravljenje četkica tradicija već 200 godina, kolekcija je najvišeg kvaliteta i pruža rezultat šminkanja koji je bez napora i vidljivo naglašen. Giorgio Armani Maestro liniju četkica kombinuju najsofisticiraniji italijanski dizajn s tradicionalnom japanskom izvrsnošću i stručnošću.

 

Način upotrebe:
Za preciznu primenu, veću kontrolu, kao i za nanošenje i širenje senki za oči, koristite ravnu stranu na kapcima očiju, a vrh za primenu na unutrašnjim uglovima.

 

Sastav:
100% NATURAL HORSE-HAIR BRISTLES.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 1 komad

005680014890

Pregled

Napišite vaš komentar

Maestro Flat Eye Brush (četkica za oči)

Napravljena od prirodne konjske dlake, Armani Beauty Flat Eye četkica omogućava bolje nanošenje senki za oči i bez prašenja, za brzo stvaranje ujednačene osnovne boje na površini kapaka. Asortiman profesionalnih četkica za proslavu 15 godina Giorgio Armani Beauty kolekcije, Maestro Brushes linija je dizajnirna da ponudi vrhunsko savršenstvo.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje