Delovanje:
Ova četkica cilindričnog oblika je specijalno kreirana za nanošenje, tapkanje i mešanje korektora preko nesavršenosti. Čekinje su zaobljene i sužene kako bi se uklopile tačno u prostore ispod očiju i druga ciljana područja za glatku, besprekornu, trajnu završnicu. Ujedno, čekinje su ojačane tehnologijom "Hidden Core" za umereni pritisak na aplikaciju. Ergonomski dizajn ručke napravljen je za maksimalnu fleksibilnost i kontrolu primene za kreiranje preciznog ili difuznog i uklopljenog izgleda.

 

Proizvedeno u Japanu sa legendarnim kvalitetom i umećem. Sintetička vlakna čekinja visokih performansi su 100% bez životinjskog porekla.

 

Način upotrebe:
Koristite Shiseido Tsutsu Fude četkicu za korektor da biste uglačali i izblendali korektor ili ga tapkajte na korektor da biste napravili dodatnu pokrivenost tamo gde je to potrebno.

 

Uvek obrišite četkicu maramicom odmah nakon upotrebe. Da biste sprečili zgrušavanje, operite četku i potpuno je osušite pre upotrebe proizvoda drugačije teksture. Operite četku blagim sapunom ili sredstvom za pranje lica da biste uklonili nakupine proizvoda. Temeljno isperite i uklonite višak vode suvim peškirom ili maramicom. Izbegavajte natapanje četkice u rastvor za čišćenje jer to može dovesti do izbledenja boje četke. Položite ravno i potpuno osušite pre upotrebe.

 

Sastav:
Hidden Core Technology: Gusto zbijene čekinje stvaraju čvrstu unutrašnjost koja je okružena mekim, fleksibilnim vlaknima za lako mešanje i završni sloj bez mrlja.

 

Sintetička vlakna: Kompatibilna sa svim teksturama šminke, ova vlakna imaju sužene vrhove koji su u skladu sa finim linijama i konturama lica.

 

Ergonomski dizajn: Napravljen da udobno stoji u ruci, moderan dizajn omogućava kontrolisanu primenu.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 1 četkica

005680012056

Pregled

Napišite vaš komentar

Tsutsu Fude Concealer Brush (četkica za korektor)

Ručno izrađena u Japanu, ova četkica za korektor cilindričnog oblika je specijalno dizajnirana za nanošenje, tapkanje i mešanje korektora preko nesavršenosti.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje