Delovanje:
Blender sa gel vrhom na jednoj strani ove četka, oponaša efekat vrhova prstiju bez upijanja proizvoda poput tradicionalnog sunđera. Higijenski i lak za brisanje, ovaj aplikator se prilagođava konturama lica kako bi stvorio optimalnu pokrivenost. Crvena sintetička glava četkice u obliku dijamanta izgleda i deluje mekano, ali sadrži veliku količinu gustih vlakana u svojoj srži koja održava oblik četke i pruža savršenu ravnotežu snage i fleksibilnosti. Ova ergonomska četka je kompatibilna sa kremama, puderima, tečnostima i gelovima.

 

Svaka četka je ručno izrađena u Japanu od strane tima iskusnih zanatlija.

 

Način upotrebe:
Koristite gel blender da utapkate tečne ili jastučaste formule na lice, a crvenu dijamantsku četkicu za poliranje i raspršivanje pigmenta za meki finiš.

Kraj za rumenilo: Naprskajte sredstvo za čišćenje četkica na maramicu i nežno obrišite četkicu o maramicu (možda ćete videti da se deo crvene boje prenosi na tkivo u prvih nekoliko čišćenja; ovo bi trebalo da prestane nakon početnog čišćenja; boja je potpuno bezbedna; nije za razliku kao kod para duboko obojenih teksas farmerki u prvih nekoliko nošenja i pranja).

 

Gel blender: Za čišćenje koristite savršeno ulje za čišćenje na pamučni jastučić i nežno obrišite proizvod sa vrha.

 

Sastav:
Hidden Core Technology: Gusto zbijene čekinje stvaraju čvrstu unutrašnjost koja je okružena mekim, fleksibilnim vlaknima za lako mešanje i završni sloj bez mrlja.

 

100% sintetičke čekinje: kompatibilne sa svim teksturama šminke i dizajnirane da zadrže oblik tokom vremena.

 

Ergonomski dizajn: Napravljen da udobno stoji u ruci, moderan dizajn omogućava kontrolisanu primenu.

005680011028

Pregled

Napišite vaš komentar

Daiya Fude Face Duo Brush (četka za lice)

Ručno izrađena u Japanu, četka sa dva kraja ima vrh od gela koji imitira efekat vrhova prstiju, dok je crvena dijamantsko isečena četka napravljena za mešanje.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje