Delovanje:
Isklesani krovni oblik, napravljen u potpunosti od sintetičkih čekinja, lako definiše obrve i savršeno se uklapa duž linija trepavica. Jednostavno utisnite pudere, mastila, rose ili gelove preko oboda oka da biste napravili bešavnu traku pigmenta.

 

Ručno izrađeno u Japanu, revolucionarno skriveno jezgro održava oblik alata i stvara savršenu ravnotežu snage, fleksibilnosti i kontrole za precizan rad sa detaljima.

 

Način upotrebe:
Držite četkicu pod uglom od 90 stepeni u odnosu na lice za tanku liniju. Za deblji, hrabriji rezultat, držite četkicu pod uglom od 45 stepeni. Kako biste očistili četkicu, poprskajte sredstvo za čišćenje četkica na maramicu i nežno obrišite četkicu o tkivo. Ponovite po potrebi dok se ne očisti.

 

Sastav:
Hidden Core Technology: Gusto zbijene čekinje stvaraju čvrstu unutrašnjost koja je okružena mekim, fleksibilnim vlaknima za lako mešanje i završni sloj bez mrlja.

 

Sintetička vlakna: Kompatibilna sa svim teksturama šminke, ova vlakna imaju sužene vrhove koji su u skladu sa finim linijama i konturama lica.

 

Ergonomski dizajn: Napravljen da udobno stoji u ruci, moderan dizajn omogućava kontrolisanu primenu.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 1 četkica

005680012054

Pregled

Napišite vaš komentar

Yane Hake Precision Eye Brush (četkica za očnu regiju)

Ručno izrađena u Japanu, ova precizna, isklesana četkica je idealna za oči i obrve.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje