Delovanje:
Za razvoj četkica, Sisley je sarađivao s francuskim majstorom za proizvodnju četkica Raphaël koji postoji od 1793. godine, kako bi ponudio dodatke za šminkanje koji donose najbolje rezultate. Super lako i besprekorno šminkanje kapaka.

 

Način upotrebe:
Koristite ravnu stranu četkica da nanesete svetlo senku na ceo kapak. Koristite vrh da nanesete tamniju senku kako biste formirali "bananu" u udubini kapka i strukturirali područje oko očiju. Redovno i delikatno čistite blagim sapunom ili šamponom. Dobro isprati. Stisnite četkicu bez uvrtanja i ostavite da se osuši na vazduhu.

 

Sastav:
SYNTHETIC BRISTLES.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 1 komad

005680012353

Pregled

Napišite vaš komentar

Eyeshadow Smudge Brush (četkica za oči)

Dvostrana četkica idealna za nanošenje i mešanje senki. Zahvaljujući svom dvostranom i ugaonom obliku, četkica za razmazivanje senki vam omogućava da savršeno jednostavno oblikujete područje oko očiju. Njene ravne i talasaste sintetičke čekinje, neuporedivo meke, posebno su dizajnirane i odabrane da savršeno nanose boju i da ih senče i stapaju sa lakoćom.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje