Delovanje:
Ova mekana i gipka četka sa uglom grli jagodice i udubine na obrazima za profesionalni rezultat preciznog i prirodnog nanošenja, sa prilagođenim završnim obradama u rasponu od mekih do visoko strukturiranih. Dior četkica za rumenilo N°16 duguje svoju mekoću prirodnim vlaknima. Neverovatno mekana i delikatana, garantuje kontrolisanu i besprekornu primenu u jednom koraku.

 

Način upotrebe:
Pokupite i nanesite proizvod na jagodice, a zatim izblendajte do slepoočnica dok se ne postigne željeni efekat. Za efekat zdravog sjaja, kružnim pokretima nanesite na jabučice obraza. Naglasite konture lica za efekat "vajanja": definišite obraze i provucite rumenilo duž udubljenja jagodičnih kostiju od centra ka spolja, a zatim nanesite svetliju nijansu na jabučice obraza da biste uhvatili svetlost. Za pravilnu higijenu, redovno čistite četkicu sredstvom za čišćenje četkica.

 

Sastav:
NATURAL FIBERS.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 1 komad

005680013395

Pregled

Napišite vaš komentar

Dior Backstage Blush Brush N°16

Crpeći inspiraciju iz Diorovih revija, četkica N°16 za rumenilo je dizajnirana za savršeno, jednostavno nanošenje šminke. Idealan je alat za upotrebu sa kremama i rumenilima u prahu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje