Delovanje:
Ova četka je idealan dodatak za pravilno nanošenje bilo kog pudera. Ima prirodne čekinje, meke i pune poštovanja prema koži, koje garantuju ujednačenu završnu obradu za potpuno prirodan izgled. Ove čekinje nanose na kožu potrebnu količinu proizvoda i homogeno raspršuju pigmente njene boje.

 

Način upotrebe:
Nanesite puder za četkom na izdignute delove lica tako što ćete sa svake strane nacrtati figuru „3“, od čela do jagodica, zatim od jagodica do brade, završavajući potezom niz vrat.

 

Sastav:
NATURAL BRISTLES / PRIRODNE ČEKINJE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 1 komad

005680012360

Pregled

Napišite vaš komentar

Terracotta Brush (četka za puder)

Apsolutna legenda i globalni must-have, Guerlain Terracotta četka za puder plete svoju sudbinu još od 1984. godine. Guerlain Terracotta Brush je elegantna četka kreirana posebno za nanošenje kultnog Terracotta bronzing pudera, ali i bilo kog drugog pudera za lice.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje