Delovanje:
Sa svojim mekim, okruglim oblikom i slojevitim, suženim vlaknima, lagano nanosi puder i rumenilo na lice za ravnomeran završetak u jednom potezu. Ova mekana četka sa izuzetno finim i mekim sintetičkim vlaknima pruža besprekorno, kontrolisano nanošenje u jednom potezu.

 

Način upotrebe:
Laganim potezima četkice pokupite i nanesite puder ili rumenilo na lice. Za pravilnu higijenu, redovno čistite četkicu sredstvom za čišćenje četkica.

 

Sastav:
SYNTHETIC FIBERS.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 1 komad

005680013394

Pregled

Napišite vaš komentar

Dior Backstage Powder Brush N°14

Crpeći inspiraciju iz Diorovih revija, četkica za puder N°14 je dizajnirana za savršeno i jednostavno nanošenje šminke. Idealan je alat za upotrebu sa puderima i rumenilima. Proizvedeno u Francuskoj.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje