Delovanje:
Dior Backstage Brush Cleanser je tajno oružje Dior šminkera za brzo i efikasno čišćenje četkica za šminku bez ispiranja. Savršeno rastvara sve vrste tekstura, uključujući i najpigmentiraniju. Sredstvo za čišćenje četkica je ključni dodatak koji obezbeđuje optimalan kvalitet svih četki. Antibakterijski losion koji se brzo suši, osigurava dalje savršeno i profesionalno nanošenje šminke iz dana u dan. Dior Backstage Brush Cleanser je pogodan za čišćenje bilo koje četkice za šminku, od četkice za podlogu do četkice za rumenilo.

 

Način upotrebe:
Poprskajte maramicu dva ili tri puta sredstvom za čišćenje četkice, a zatim obrišite četkicu za šminkanje preko natopljenog područja da biste uklonili ostatke šminke. Nema potrebe za ispiranjem – četka je čista i odmah spremna za upotrebu.

 

Sastav:
ALCOHOL, PPG-3 MYRISTYL ETHER, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), BHT, TOCOPHEROL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 150ml

005680013249

Pregled

Napišite vaš komentar

Brush Cleanser 150ml

Sredstvo za čišćenje četkica koje se ne ispire, a namenjeno je za sve vaše četke za šminku. Dior Backstage Brush Cleanser održava vaše četkice za šminku čistima i dezinfikovanim za svakodnevnu upotrebu. Nakon nanošenja šminke, lako možete očistiti četkice ovim proizvodom bez ispiranja.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode
Proizvod dodat za upoređivanje