• Novo
    Dior Fahrenheit Deodorant Spray 150ml | apothecary.rs

Delovanje:
Fahrenheit je kultni miris za muškarce koji dolazi iz luksuzne kuće Dior. Prvi put je predstavljen 1988. godine, a mirisne note su kreirali Jean-Louis Sieuzac i Michel Almairac. Gornje note dezodoransa u stiku su cvet muškata, lavanda, kedar, kamilica, mandarina, glog, bergamot i limun. Srednje srčane note su list ljubičice, muškatni orah, kedar, sandalovo drvo, karanfil, orlovi nokti, jasmin i đurđevak. Bazne note ovog dezodoransa su koža, vetiver, mošus, amber, pačuli i mahune tonke.

 

Fahrenheit (Farenhajt) predstavlja ritual blagostanja. Lagana mirisna formula u spreju za telo za trajnu, nežnu zaštitu. Otklonite neprijatne mirise dezodoransom za muškarce koji pruža zaštitu uz laganu prepoznatljivu kultnu mirisnu Dior Fahrenheit notu, a koja je idealna i kao podloga za kožu tela, i nanošenje Fahrenheit toaletne vode ili parfema (proizvodi se prodaju zasebno).

 

Način upotrebe:
Nanesite na suvu kožu pazuha nakon kupanja ili tuširanja. Delikatno namirisan notama Fahrenheit mirisa, ovaj dezodorans u spreju nudi zaštitu i svežinu tokom dana. Dezodorans nanositi isključivo na čistu kožu, a potrebno je izbegavati predele kože pazuha ukoliko postoje ranice, poput posekotina od brijanja, depilacije, nadražene kože ili oštećene kože. Dezodorans takođe možete da nanesete na pulsne tačke oko srca, kako bi mirisni trag bio duži i jači. Bocu držati dalje od izvora svetlosti i sunca, ne prskati u oči i ne probijati je, čak i kada je prazna.

 

Sastav:
ALCOHOL, AQUA (WATER), TRIETHYL CITRATE, BUTYLENE GLYCOL, PARFUM (FRAGRANCE), ETHYLHEXYLGLYCERIN, LIMONENE, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, COUMARIN, BHT, CITRAL, EUGENOL, METHYL 2-OCTYNOATE, TOCOPHEROL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 150ml

005680015037

Pregled

Napišite vaš komentar

Fahrenheit Deodorant Spray 150ml

Zaista otelotvorujući pionirski duh Diora, Fahrenheit istražuje neistraženu teritoriju mirisa: snove, maštu, potragu za smislom i pomeranje granica. Legendarni mirisni potpis i simbol generacije. Fahrenheit predstavlja ritual blagostanja nege kože pazuha muškaraca.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje