Delovanje:
1 Million je drski začin za kožu. Paco Rabanne 1 Million je dezodorans za muškarce koji bukvalno zavodi.

 

Gornje note: crvena mandarina i pepermint

Srednje note: apsolutna ruža i cimet

Baza: ketal od kože i ćilibara.

 

 

Način upotrebe:
Nanesite na pulsne tačke po telu, kao što su dekolte, unutrašnji deo lakta i po telu. Naneti po potrebi.

 

Sastav: 

ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), ETHYLHEXYLGLYCERIN, ROSA DAMASCENA, FLOWER WATER, PANTHENOL, BUTYLPHENYL, METHYLPROPIONAL, COUMARIN, LIMONENE LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, ALPHA-ISOMETHYL, IONONE BENZYL ALCOHOL, CINNAMAL EUGENOL, PANTOLACTONE CITRAL.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 150ml

005680011076

Pregled

Napišite vaš komentar

1 Million Dezodorans u spreju 150ml

1 Million dezodorans je prelep miris, sa pikantnim kožnim mirisom za najdrskijeg gospodina. Prelepe arome prave kože. Ipak, začinjeno i sveže. Upadljiv miris koji uznemirava od prvih nota. Kompleksan dezodorans koji kombinuje slatku, sočnu mandarinu i pepermint. Stvaranje intrige i svežine... sa živahnim ružičastim cimetom. Dvosmislen i otmen miris, koji pokazuje muški duh i strast. Koža ćilibara sa potpisom je prepoznatljiva i bogata. Belo drvo, mat plava koža, amber, seksi pačuli. Paco Rabanne 1 Million dezodorans osvežava, ali na kraju zbunjuje.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje