Delovanje:
Paco Rabanne Phantom dezodorans u spreju namenjen je za muškarce. Napravljen je koristeći najsavremeniji kreativni proces za odabir sastojaka kako biste se osećali energično, snažno samopouzdano i seksi. Hrabar miris sa notama kremaste lavande koje izazivaju zavisnost, energičnim stapanjem limuna i seksi drvenaste vanile. Gornje note su lavanda, limunova korica i limun. Srednje note su pačuli, dim, lavanda, zemljane note i jabuka. Bazne note su vetiver, lavanda i vanila.

 

Inspirisan sukobom između luksuzne parfimerije i inovativne tehnologije, kolekcija Phantom koristi najsavremeniju tehnologiju da odabere visokokvalitetne sastojke koji oličavaju samopouzdanje i osećaju dobru energiju. Deo ultra-uzbudljive kolekcije, dezodorans Paco Rabanne smešten je u elegantnu, modernu crnu i srebrnu aluminijumsku bočicu za brzo i lako osvežavanje koje i dalje izgleda luksuzno. Miris budućnosti, Phantom dezodorans prirodni sprej je formulisan korišćenjem odgovorno i etički dobijenih sastojaka.

 

Način upotrebe:
Naprskajte Paco Rabanne Phantom dezodorans na čiste pazuhe i telo, održavajući malu udaljenost između spreja i kože.

 

Sastav:
ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), ETHYLHEXYLGLYCERIN, LINALOOL, LIMONENE, COUMARIN, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, CITRAL, GERANIOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 150ml

005680013495

Pregled

Napišite vaš komentar

Phantom Deodorant Spray 150ml

Paco Rabanne Phantom dezodorans je neophodan za svakoga ko želi da uživa u Phantom aromi u malo drugačijem formatu, dok je posebno odličan za svakog muškarca koji želi da izgradi i pojača svoju postojeću Phantom toaletnu vodu. Prožet istim aromatičnim mirisom, sprej kombinuje energizirajući italijanski limun sa zeljastom i kremastom lavandom za seksi, okrepljen osećaj svakog jutra. Poznate donje note drvenaste vanile koje izazivaju zavisnost ostaju na vašoj koži dajući više dobrog osećaja, koji traje ceo dan dok sprečava znojenje.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje