Delovanje:

Clinique For Men Antiperspirant Deodorant Roll-On dezodorans za muškarce štiti od vlage i mirisa ispod pazuha. Jedinstvena, efikasna formulacija se brzo suši nakon lakog nanošenja i ne ostavlja mrlje.

 

Američka marka za negu kože Clinique, kao i specijalizovana linija za muškarce Clinique For Men, podružnica je kompanije Estée Lauder, jednog od globalnog lidera u proizvodnji prestižnih proizvoda za negu kože i tela. Kroz strast, kreativnost i inovacije, ovaj brend stvara transformativne proizvode kako bi inspirisao individualnu lepotu. Clinique misija je uvek bila da obezbedi najbezbednije, najefikasnije formule u jednostavnim rutinama koje donose izvanredne rezultate. Bez parabena. Bez ftalata. Bez mirisa.

 

Način upotrebe:
Nanesite na čiste i suve pazuhe svakodnevno, obavezno nakon tuširanja. Nakon nanošenja ostavite da se dezodorans osuši pre nego što se obučete ili pre nego što obučete majicu. Ukoliko nosite košulju, predlog je da uvek imate majicu ispod nje, kako biste sprečili direktan kontakt pazuha s košuljom.

 

Sastav:
WATER / AQUA / EAU, ALUMINUM CHLOROHYDRATE, CETETH-2, PPG-11 STEARYL ETHER, STEARETH-20, MYRISTALKONIUM CHLORIDE, QUATERNIUM-14, TRISODIUM EDTA, SORBIC ACID.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 75ml

005680014359

Pregled

Napišite vaš komentar

Antiperspirant Deodorant Roll-On 75ml

Clinique For Men roll-on dezodorans protiv znojenja za muškarce štiti od vlage i neprijatnih mirisa ispod pazuha. Poseduje jedinstvenu, efikasnu formulaciju sa dugom evidencijom performansi i brzo se suši. Lako se nanosi i ne ostavlja mrlje.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje