Delovanje:
L'Oréal Men Expert Shirt Protect 48H roll-on dezodorans bori se protiv svih vrsta tragova znojenja, sa tehnologijom koja se bori protiv znojenja i pojave mokrih tragova na odeći, jer sadrži izuzetno upijajući sastojak. Ujedno, bori se protiv žutih mrlja na odeći, belih tragova, kao i efekta stvrdnjavanja odeće. Pruža prijatan i osvežavajuć miris. Formula bez alkohola².

 

¹Instrumentalni test.

²Etil alkohol.

Izvor: L’Oréal Men Expert.

 

Način upotrebe:
Naneti roll-on dezodorans na čiste pazuhe. Pre oblačenja sačekajte da koža bude potpuno suva. Ne nanosite na oštećenu ili iritiranu kožu.

 

Sastav:
AQUA / WATER, ALUMINUM CHLOROHYDRATE, DIMETHICONE, C14-22 ALCOHOLS, STEARETH-100/PEG-136/-HDI COPOLYMER, PARFUM / FRAGRANCE, PERLITE, TETRASODIUM GLUTAMATEDIACETATE, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, PEG-4, PEG-4 DILAURATE, PEG-4 LAURATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, IODOPROPYNYL BUTYLCARBAMATE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680010176

Pregled

Napišite vaš komentar

Shirt Protect 48H roll-on dezodorans 50ml

Otkrijte Shirt Protect roll-on antiperspirant 48h¹. Tehnologija koja se bori protiv znojenja i mokrih tragova, žutih tragova, belih tragova, kao i stvrdnjavanja odeće.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje