Delovanje:
Dugotrajna efikasnost protiv znojenja. Mikročestice aktivnih sastojaka omogućavaju ciljano delovanje u samom središtu znojnih žlezda osiguravajući bezuslovnu 7-dnevnu zaštitu. Efikasnost protiv znojenja 7 dana. Formula testirana na osetljivoj koži pod dermatološkim nadzorom, hipoalergeno.

 

Način upotrebe:
Nanesite kremu na čiste i suve pazuhe.

 

Sastav:
AQUA / WATER, ALUMINUM CHLOROHYDRATE, ALUMINUM SESQUICHLOROHYDRATE, CETYL ALCOHOL, PEG-100 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, SORBITOL, DIMETHICONE, PARFUM / FRAGRANCE, BENZYL ALCOHOL, IODOPROPYNYL BUTYLCARBAMATE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

005680013363

Pregled

Napišite vaš komentar

7 Days Anti-Perspirant Cream 30ml

Antiperspirantna nega u kremi sa 7-dnevnim delovanjem. Vichy dezodorans u kremi za regulaciju prekomernog znojenja namenjen je za muškarce i žene koji su skloni intenzivnom znojenju i žele kombinaciju izuzetne efikasnosti protiv znojenja i izuzetne tolerancije prema koži.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje