Delovanje:
Za muškarce koji su skloni vlažnim pazusima, L'Oréal Men Expert Invincible Man 96h dezodorans u spreju protiv znojenja razvijen je sa formulom koja se bori protiv ultra-vlažnosti. Savršena zaštita za dugotrajan efekat sušenja. Bočica za prskanje sa on-off funkcijom štiti od neželjene upotrebe, na primer u sportskoj torbi.

 

Način upotrebe:
Pre upotrebe dobro protresite bočicu. Držati na 15cm od pazuha i prskati na čistu kožu. Ne nanosite na oštećenu ili iritiranu kožu. Pre oblačenja sačekajte da koža bude potpuno suva.

 

Izuzetno zapaljiv sprej. Pakovanje je pod pritiskom koje može da eksplodira usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od toplote, plamena, varnica i drugih zapaljivih izvora. Ne pušiti. Ne prskati na plamen, niti na usijane materijale. Ne bušiti, niti spaljivati, čak ni nakon završene upotrebe. Čuvati od sunčevih zraka i temperatura iznad 50°C. Reciklirati samo praznu bocu. Koristiti isključivo za gore pomenutu namenu. Ne prskati u oči. Ne nanositi na iritiranu ili povređenu kožu. Čuvati van domašaja dece.

 

Sastav:
ISOBUTANE, ALUMINUM CHLOROHYDRATE, DIMETHICONE, ISOPROPYL PALMITATE, TRIETHYL CITRATE, PARFUM / FRAGRANCE, STEARALKONIUM BENTONITE, DIMETHICONOL, LIMONENE, LINALOOL, ZINC PCA, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, PERLITE, CITRAL, COUMARIN, HEXYL CINNAMAL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 150ml

005680010175

Pregled

Napišite vaš komentar

Invincible 96H dezodorans u spreju 150ml

L'Oréal Men Expert Invincible antiperspirant sa zaštitom od neprijatnih mirisa tokom 96 sati.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje