Delovanje:
Biotherm Homme Day Control roll-on dezodorans za muškarce je napravljen od kompleksa aluminijumskih soli + perlita. Aluminijumske soli rade na umanjenju razvoja bakterija i smanjenju znojenja ispod pazuha. U stanju je da apsorbuje više od 3,5 puta svoje težine u vodi bez stvaranja efekta "sunđera". Perlit je pametan apsorber vlage, koji smanjuje osećaj vlage tokom celog dana. Alantoin, posebno pogodan za iritiranu i osetljivu kožu, pruža regenerišuća, umirujuća i hidratantna svojstva.

 

Zaštita srednjeg intenziteta: antiperspirantna zaštita do 2 dana.

 

Biotherm proizvodi ne sadrže parabene, alergene mirisa i obogaćeni su Life Plankton™ sastavom, čistim ekstraktom termalnog planktona koji sadrži 35 hranljivih sastojaka, proteina, vitamina, aminokiselina, glucida, lipida i elemenata u tragovima koji pomažu u oživljavanju vitalnih funkcija kože i koji su neophodni za njeno zdravlje.

 

Način upotrebe:
Nanesite svakodnevno na očišćenu kožu. Nanesite na pazuhe. Proizvod se trenutno apsorbuje.

 

Sastav:
AQUA / EAU / WATER, ALUMINUM CHLOROHYDRATE, DIMETHICONE, C14-22 ALCOHOLS, STEARETH-100/PEG-136/HDI COPOLYMER, PARFUM, PERLITE, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, ALLANTOIN, PEG-4 DILAURATE, PEG-4, URATE, LIMONENE, PEG-4, IODOPROPYNYL BUTYLCARBAMATE, LINALOOL, VITREOSCILLA FERMENT, EUGENOL, CITRAL.

 

Biotherm proizvodi ne sadrže parabene, alergene mirisa i obogaćeni su Life Plankton™, čistim ekstraktom termalnog planktona koji sadrži 35 hranljivih sastojaka, proteina, vitamina, aminokiselina, glucida, lipida i elemenata u tragovima koji pomažu u oživljavanju vitalnih funkcija kože i koji su neophodni na njegovo zdravlje.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 75ml

005680012343

Pregled

Napišite vaš komentar

Day Control Protection 48H (roll-on dezodorans) 75ml

Roll-on dezodorans za muškarce koji se brzo bori protiv neprijatnih mirisa, vlage, belih mrlja i znojenja. Nelepljiva tekstura ne masti kožu tela. Biotherm Homme 48H Day Control Protection roll-on dezodorans pruža 48 sati dnevne zaštite od znojenja.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje